Vásárlás menete

A Valentina Cipőboltok webáruházának köszönhetően, a jövőben egyenesen az otthonába szállítjuk az Ön által kiválasztott cipőket!

Cégünk szolgáltatásának egyik kiemelt fő célja, hogy az Ön kényelmét, igényeit a leghatékonyabb módon kiszolgáljuk.

Ennek alapján Ön otthona kényelmében, kedvenc karosszékéből nyugodtan válogathat készletünkből és nem kell  elsietnie a döntését! Mivel akár mindennap, bármely időpontban újból és újból betérhet webáruházunkban és mindez egy karnyújtásra van Öntől! Ráadásul ezzel a lehetőséggel időt, energiát spórolhat magának és a vásárlással járó esetleges kellemetlenségektől is megszabadulhat (utazás, parkolás, tömeg, sok idő, stb.). Így ma már, nem is lehet annyira meglepődni, hogy egyre többen élnek ezzel az egyszerű vásárlási lehetőséggel!

Dőljön hátra, és tekintse meg a világmárkák legdivatosabb modelljeit és válogasson kedvére minden szezonban!

következő tájékoztató részletesen bemutatja az online vásárlás menetét. A problémamentes vásárlás érdekében, kérünk, hogy figyelmesen olvassa el a következő tájékoztatót!

Webáruház használatáról, vásárlásról röviden és egyszerűen:

 1. A honlapra történő fellépéssel a felhasználó elfogadja, a vásárlással kapcsolatos működési rendszert és a szerzői jogokkal kapcsolatban meghatározott irányelveket.
   
 2. Minden felhasználó saját felelőssége a Honlapon található információk ismerete.
   
 3. Termék kiválasztását a lap bal oldalán található keresési funkciók segítségével válassza ki, hogy milyen lábbelit szeretne választani (pl. Női, Férfi)!

 4. Ezek után a legördülő menük segítségével további keresési kategóriákat választhat (terméktípus, méret, márka, szín stb.)

 5. Ha valami megtetszik, a képre vagy az alatta található "Megtekint" gombra kattintva juthat a termék adatlapjához. 

 6. termék adatlapján tudja kiválasztani a lábbeli méretét, illetve több fényképet megtekinteni az aktuális termékről.  (Ha nincs a mérettáblázatban a kívánt méret, akkor az azt jelenti, hogy már sajnos elfogyott.)

 7. Ha kiválasztotta az Önnek megfelelő terméket, színt és méretet, akkor a termék adatlapján található „kosárba teszem” gomb segítségével tudja a virtuális kosarába helyezni a terméket.

 8. Természetesen ezek után lehetősége van további tételeket kiválasztani (a számukat, méreteket módosítani) vagy kivenni a kosárból a termékeket.

 9. Ha mindent kiválogatott, amit meg szeretne rendelni, akkor léphet tovább a pénztár felé (jobb felső sarokban található a kosár és a megrendelőlap).

 10. megrendelő lapon tudja kitölteni a számlázási és szállítási adatokat, illetve a fizetési módot(személyes átvétel esetében a szállítási címnél az ön által kiválasztott üzletünk címét kell feltüntetni).

 11. Amennyiben leellenőrizte a rendelés során rögzített adatokat, akkor a „megrendelés folytatása” gomb segítségével tud tovább lépni, ezek után véglegesítheti a rendelését (email cím megadása kötelező, amire a rendeléssel kapcsolatos visszaigazolást fogjuk elküldeni).

 • Megrendelőlapon figyelmesen töltse ki a megrendeléssel kapcsolatos, Önre vonatkozó személyes adatokat és a Fizetési, Szállítási módokat.
 • A megrendelőlapon piros csillaggal jelöltük a kötelező mezőket: Teljes név, email cím, szállítási cím, telefonszám. Így ezek üresen hagyása esetén nem tud továbblépni a rendszer.
 • A megrendelőlap figyelmes és pontos kitöltése után, lehetősége van a rendelését áttekinteni, leellenőrizni és jóváhagyni.
 • A megrendelés jóváhagyása után, rendszerünk automatikusan küld Önnek egy emailt a rendeléséről (minden megrendelés kap egy megrendelési számot, ami alapján tudjuk azonosítani a rendelését pl. 1456).  

megrendeléseket a weboldal saját adminisztrációs rendszerében nyilvántartja az után követés érdekében. A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk Önnek. Azonban ez nem jelenti minden esetben, hogy a megrendelt termékeket biztosan szállítani tudjuk. Főként leértékelt, kifutó termékeknél előfordulhat, hogy nem tudjuk a kiválasztott árut szállítani. Ez esetben e-mailen, néhány órán belül értesítjük.

Ezek után már nincs más dolga, mint várnia a futárszolgálat munkatársát (a termék érkezéséről a DPD futárszolgálat sms és emil formájában fog még tájékoztatást adni.)

termék minden esetben lezárt csomagolásban fog megérkezni Önhöz. Ha ez azonban nem így történne, kérjen jegyzőkönyv felvételét a kézbesítőtől. (Fontos, hogy a lezárt csomagot óvatosan bontsa ki, mivel ha esetleg szeretné visszaküldeni a terméket, akkor csak a nem használt sérülésmentes terméket, lezárt dobozban és csomagolásban tudjuk átvenni.)

megrendelt termék mellett a vásárlói tájékoztatót és a számlát is meg fogja kapni.

Megrendelések feldolgozása: munkanapokon 10-15 óra között.

Fizetési módok:

www.valentiacipo.hu webáruházunkban, pillanatnyilag öt féle fizetési mód létezik:

Adataink banki átutaláshoz:

Cégnév: Nitrox Kft.
Cím: 1027 Budapest, Kacsa utca 11/A.
Számlavezető bank: OTP
Forint bankszámlaszámunk: 11711041-20799836

(Átutalásos fizetési mód esetén a termékek kiszállítását akkor indítjuk el, ha a megrendelés összege megérkezett a számlánkra.)  

Fizetési módtól függetlenül a szállítási díj egységesen 990 Ft (kivéve, ha 20 000 Ft- felett vásárol, mivel akkor cégünk átvállalja a szállítási költséget). A fizetési módot, a megrendelő lapon választhatja ki.


Nincs kettő egyforma ember, így nincs kettő egyforma vásárlási szokás se. Így cégünk számára kiemelten fontos, hogy minél több vásárlási lehetőséget, módot biztosítsunk megrendelőink számára.

Ennek alapján mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő módot.


Valentina Cipőboltokban és Webáruházunkban forgalmazott lábbelik közül (a szakhatóság által minősített termékek) többet is megvásárolhat egészségpénztári kártyával (Berkemann, Scholl, Batz, Waldlaufer, Josef Seibel).

Webáruházunkból történő megrendeléskor amennyiben a számlázási címnél, megadja az egészségpénztára nevét és azonosítóját vagy kártyaszámát, akkor a vásárláskor kiállított áfás számlát azEgészségpénztár részére állítjuk ki. Ennek alapján lehetőség van a számlát az Egészségpénztár részére elszámolni és postai úton elküldeni a részükre, így a termék árát átutalják az Ön részére (a biztonság kedvéért a számláról készítsen egy fénymásolatot).

Amennyiben a megrendelt lábbelit nincs szakhatóság által bevizsgálva (így nem lehet elszámolni azEgészségpénztár részére) arról email formájában tájékoztatjuk a megrendelőinket.

 

Személyes átvétellel kapcsolatos tájékoztatás:

Webáruházunk segítségével, Önnek akár lehetősége van az online vásárlás és személyes vásárlás egyesítésére.

A Webáruházunkból történő megrendeléseknél, amennyiben személyesen szeretné átvenni a lábbelit/lábbeliket, akkor ezt természetesen bármelyik üzletünkben megteheti (ha több terméket rendel, akkor egy helyre kell szállítanunk a lábbeliket).

A kedves eladóink a megrendelt lábbeliket elteszik, így biztosan ott lesz az üzletünkben (amiről minden esetben, email formájában tájékoztatjuk a megrendelőinket).

Ennek alapján személyesen a terméket nyugodtan megnézheti, felpróbálhatja az üzletünkben és megfontolhatja a vásárlását.

Ha esetleg nem lenne megfelelő a megrendelt lábbeli (nem megfelelő a méret vagy nem tetszik), akkor egyszerűen csak eláll a vásárlástól és a megrendelését töröljük. Ha megfelelő Önnek a termék, akkor minden gond nélkül megvásárolhatja (eladóink részére kifizeti a termék vételárát).

A személyes átvétel esetében, megrendelőinket nem terheli semmilyen vásárlási kötelezettség!

A megrendelt termékeket 7 napon belül kell átvenni az üzletünkben (amennyiben ez nem sikerül, akkor töröljük a megrendelését).

Amennyiben személyesen szeretné megvásárolni a kiválasztott lábbelit, akkor előtte feltétlenül érdeklődjön, hogy biztosan az üzletünkben van még a termék! A problémák és a kellemetlenségek elkerülése érdekében!  info@valentinacipo.hu

Vásárlóink igényeit igyekszünk 100 %-ban teljesíteni, hogy a vásárlás valóban egy élmény legyen és ne probléma!


A vásárlás feltételei / Üzletszabályzat.
Mindazon 18. életévét betöltött magyar és az Európai Unió tagállamain belüli személy megrendeléseileadásával távollevők közötti szerződés jön létre Ön és a Nitrox Kft. mint üzemeltető között. A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) Kormányrendelet értelmében. A Nitrox Kft kijelenti, hogy az így megkötött szerződések nem minősülnek írásbeli szerződésnek, így nem is iktatja ezeket, viszont magyar nyelven köti.

Eladó:
Cégnév:                                                                                Nitrox Kft.
Adószám:                                                                             11857459-2-43
Bankszámlaszám:                                                                 11711041-20799836
Cégjegyzékszám:                                                                  01-09-67993
Adatkezelési és nyilvántartási szám:                                      NAIH-66769/2013

E-mail cím:                                                                           info@valentinacipo.hu
Levelezési cím:                                                                     1027 Budapest, Kacsa 11
Megrendelések feldolgozása:                                                 munkanapokon 10-15-ig

A szerződés tárgya:
A Nitrox Kft. a www.valentinacipo.hu néven üzemeltetett online áruházában található lábbelik értékesítése. A termékek tulajdonságai és jellemzői a termék adatlapján, szöveges leírásban megtalálhatóak. A termékek adatlapján megjelenített képek kissé eltérhetnek a valóságtól (A vásárló által használt infokommunikációs eszközök befolyásolhatják a termékek képének a minőségét). Ha a megrendelt termék nem áll már rendelkezésre, akkor az Eladó a Vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja.

Vételár:
termékek mellett feltüntetett árak csak az általános forgalmi adót (ÁFA) tartalmazzák (a szállítási költséget nem).

Szállítási és fizetési feltételek, határidők:
A kiszállítást a DPD futárszolgálat végzi, 3-4 munkanapon belül (A szállítási idő azonban nem garantált, bizonyos esetekben ennél tovább is tarthat). A futár hétköznap, munkaidőben fogja felkeresni, ezért fontos, hogy szállítási címként olyan címet adjon meg (akár munkahely), ahol ez időben el tudja érni, illetve hogy lehetőleg mobil telefonszámot adjon meg, hogy biztosan fel tudjuk hívni probléma esetén!

A szállítási költség 20 000Ft-os értékhatárig az ország egész területére egységesen bruttó 990 Ft-(a szállítási költségből átvállaljuk az ÁFA összegét, ami 280 Ft kedvezményt jelent minden vásárlónknak, 850Ft + ÁFA szállítás, a csomagolás költsége150Ft + ÁFA, összesen bruttó 1 270Ft). Ha azonban a megrendelt termék(ek) értéke meghaladja a 20 000Ft-ot, a teljes szállítási költséget mi fizetjük!

A csomag lezárt dobozban érkezik, a termék árát és az esetleges szállítási költséget a futárnak  készpénzben kell kifizetnie, kivéve ha átutalással került kifizetésre a termék vételára. Abban az esetben, ha a csomagoláson külsérelmi nyomokat tapasztal, mindenképp a futár jelenlétében nyissa fel azt, és ellenőrizze a termék(ek) sértetlenségét!

Sikertelen kézbesítés:
A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik. A termékeket a készlet erejéig tudjuk biztosítani. 

Garancia / Szavatosság:
Garancia szavatossági igény kizárólag, a termékhez kapcsolódó számla felmutatásával érvényesíthető, a vásárlást követő 2 éven belül, amennyiben a meghibásodás a vásárláskor már meglévő, gyári hibából keletkezett. A reklamáció kezelését a szavatosság teljes időtartama alatt a Forgalmazó (Nitrox Kft) ügyfélszolgálata végzi. A szavatosság első 6 hónapja alatt a szükséges, független szakvéleményt a Forgalmazó biztosítja, a fennmaradó 18 hónapban a Vásárló az esetleges reklamációval a fogyasztóvédelmi szervekhez fordulhat, s a jogos reklamációról szóló jegyzőkönyvvel érvényesíthetiszavatossági jogát. 

A Garanciával kapcsolatban további információkat, a Garancia menüpontban olvashat.

Termékek visszaszállítása, a vásárlástól való elállás:
Az uniós fogyasztóvédelmi jogszabályoknak megfelelően, ha az átvett termékkel bármi probléma van, például nem megfelelő a méret, vagy egyszerűen nem tetszik, de még nem volt használva, a csomag átvételétől számított 14 napon belül joga van elállni a vásárlástól, és - saját költségre - visszaküldheti azt nekünk.

Vásárlástól való elállási szándékát minden esetben, e-mailben kell jeleznie: info@valentinacipo.hu

A termék visszajuttatását, több módon teheti meg:

A visszaküldéshez megfelelően becsomagolva - a sértetlen cipőt, sértetlen dobozában (a dobozt még papírba csomagolva) az eredeti számlával, - futárszolgálat által vagy postai úton kell eljuttatni a terméket raktárunkba, a következő címre:

Nitrox Kft – "Vásárlástól való elállás" 
H-1027 Budapest, Kacsa utca 11
Feladó neve:
Rendelési száma:

A csomagot ajánlottan kell feladnia, az utánvételes csomagokat nem vesszük át!

Elállás esetén a szolgáltató legkésőbb (a csomag átvételétől számítva) 14 napon belül visszautalja a vásárló által kifizetett összeget a vásárló által megadott számlaszámra. Elállás esetén a fogyasztót, a termék visszaküldésének a költsége terheli vagy személyesen, bármelyik üzletünkben ezt megteheti. A szolgáltató követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának a megtérítését.

Ha egy áruval garanciálisszavatossági probléma lenne, a fentiek szerint kell eljárni, csak a címzéshez aGaranciális probléma kerüljön fel a csomagolásra.

Nitrox Kft – „Fogyasztó minőségi kifogásáról szóló bejelentés"
H-1027 Budapest, Kacsa utca 11
Feladó neve:
Rendelési szám:

Kérjük, a termékhez mellékelje az azonosítást segítő adatokat (pl. rendelésszám, megrendelő neve),elállás esetén írja le, hogy cserét kér-e vagy esetleg pénzvisszatérítést, illetve garanciális panasz esetén a hiba rövid szöveges leírását. Ehhez nyújthatnak segítséget az alábbi formanyomtatványok, de ettől eltérő, önállóan írt levelet is elfogadunk.

Ha nem elégedett a megvásárolt termékkel minőségével, méretével, színével, akkor 14 napon belül visszaküldheti a részünkre!
 

Vásárlástól való elállás formanyomtatvány letöltése

Fogyasztói kifogás, reklamáció formanyomtatvány letöltése

Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Elállás esetén az Eladó követelheti a Fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Nem vállaljuk a termék visszavásárlását, abban az esetben, ha a terméket a Vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni.

Az Eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) Gkm rendeletben foglaltak az irányadóak.

Cégünk díjmentesen kicseréli, ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült. Amennyiben a cserére nincs mód, a Vásárló választása szerint árengedményt kaphat vagy elállhat a vásárlástól.

Amennyiben a vásárló a megrendelését tévesen adta le, úgy azt a megrendelés elküldésétől számított 6 órán belül köteles email formájában jelezni a webáruház ügyfélszolgálatának.

Termék cseréje (nem megfelelő méret esetén)

Nem kell izgulnia és ne gyötörjék többet kétségek, hogy a megvásárolt lábbeli mérete nem fog megfelelni Önnek! Minden megrendelőnk számára az első mérettel kapcsolatos cserét, ingyenesen szállítjuk ki (a második mérettel kapcsolatos csere a vásárlót terheli). 

Amennyiben a megrendelt termék mérete nem megfelelő, a kézbesítésétől számított 14 napon belül kezdeményezheti a termék cseréjét. A cserével kapcsolatos szándékát e-mail formájában jelezze azinfo@valentinacipo.hu e-mail címre.

visszaküldéshez megfelelően becsomagolva - a sértetlen cipőt, sértetlen dobozában (a dobozt még papírba csomagolva) az eredeti számlával, - futárszolgálat által vagy postai úton kell eljuttatni a terméket központunkba. (Vagy az üzleteinkben személyesen is megteheti a termék cseréjét, de ebben az esetben is  e-mailben kell jeleznie: info@valentinacipo.hu , hogy a kívánt termék biztosan ott legyen a megfelelő időben, az Ön által kiválasztott Valentina Cipőboltban!)

Nitrox Kft.  -  "Méretcsere" 
H-1027 Budapest, Kacsa utca 11
Feladó neve:
Rendelési száma:

Csere esetén az áru visszaküldésénél felmerülő költség, - azaz a visszaküldés postaköltsége, a Vásárlót terheli.

Abban az esetben, ha a visszáru feldolgozásakor a cseretermék nem áll rendelkezésre, (vagy esetleg egy másik alacsonyabb értékű terméket választ) úgy a termék vételárát vagy az esetleges különbözetet  átutaljuk a vevő által megadott bankszámlaszámra.

A Nitrox Kft. megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a szolgáltató felelősségére a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak.

 Az Eladó nem vállal felelősséget az önhibáján kívüli esetleges rendelés nem teljesítéséből, késéséből, a szolgáltatás leállásából vagy üzleti és magántermészetű információk elvesztéséből, illetve egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

Ha bármilyen kérdése merülne fel, kérjük küldjön email-t részünkre.

Email: info@valentinacipo.hu

Adatvédelem:
Az Ügyfél által, a rendelési folyamat során megadott adatokat a Nitrox Kft. kizárólag, a megrendelés teljesítéséhez, és a megrendelés későbbi bizonyítása céljából a törvény által meghatározott ideig tárolja. Adatokat harmadik fél részére, csak a megrendelés kiszállításának a teljesítése  érdekében, alvállalkozónkként közreműködő partnerének (DPD futárszolgálat részére)) továbbítja.

Az Adatvédelemmel kapcsolatban további információkat, az Adatvédelmi menüpontban olvashat.