Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

www.valentinacipo.hu

Nagy szeretettel köszöntjük a NITROX Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) részletesen tartalmazza a www.valentinacipo.hu webáruház (továbbiakban: weboldal) szolgáltatásait, működését a felhasználókra (továbbiakban: Vásárló) vonatkozó használati feltételeket.

Általános rendelkezések

A valentinacipo.hu webáruház kiemelten fontosnak tartja és kezeli a fogyasztók jogait. A mindenkori aktuális jogszabályokban meghatározott, Fogyasztói Jogok az irányadóak.

Vásárlók személyes adatok kezeléséről, az Adatvédelmi menüpontban további információkat olvashat. A Vásárlók önkéntes hozzájárulása az alapja a személyes adatok kezelésének, amiket a Vásárlók ellenőrizhetnek, módosíthatnak. A Szolgáltató a webáruház üzemeltetése során kezel személyes adatokat, az adatvédelmi szabályok alapján.

A szerződés és webáruház nyelve magyar.

A Weboldal használatával a Vásárló elfogadja és tudomásul veszi a következőket.

 

Általános szerződési feltételek letöltése (PDF file).

 

Szolgáltató

Cégnév: NITROX Kft.

Székhelye: 1027 Budapest, Kacsa utca 11. I. emelet

Telefon: +36 1 319 3399

Email: info@valentinacipo.hu

Adószám: 11857459-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-67993

Számlavezető bank:OTP

Bankszámlaszám: 11711041-20799836

Adatkezelési és nyilvántartási szám:  NAIH-66769/2013

Alapítás éve: 1999.

 

Tárhelyszolgáltató adatai

Szolgáltató: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.

Telephely: 1144 Budapest, Ormánság utca 4.

Telefonszám: 06-1/789-2-789

E-mail cím: support@tarhely.eu

szerver: wxc250.cpserver.net

 

Webáruház szolgáltatásai

Vásárlók részére nyújtott elektronikus szolgáltatás a webáruházon keresztül. Webáruházba történő regisztráció, megrendelőlapok kitöltése, véglegesítése és hírlevélre való feliratkozás. Webáruházban történő regisztráción keresztül a Vásárlók egy jelszóval védett felhasználó fiókot tudnak létrehozni.

Kezdőlap bal oldalsó felületén a „Bejelentkezés” gombra való kattintással tudják létrehozni a felhasználó fiókot, „Új fiók létrehozása” egy érvényes email cím és egy szabadon választott felhasználónév alapján.

Ezt követően a regisztrációban rögzített email címre fogjuk elküldeni a további teendőket (regisztráció nélkül is van lehetőség megrendelések leadására „Regisztráció nélkül vásárlás” gombra kattintva).

Az email-ben található linkre kattintva, tudja megerősíteni a felhasználó fiók létrehozását és egy szabadon választott jelszóval beírásával véglegesíti a regisztrációját.

A fiók törlésének az igényét az info@valentinacipo.hu email címre kell elküldeni.

Adatbeviteli hibák javítására a Vásárlónak a rendelés bármelyik szakaszában van lehetősége a megrendelőlap véglegesítéséig (ezt követően az info@valentinacipo.hu email címre lehet elküldeni a módosítással kapcsolatos kérést). Webáruházunkban lehetősége van az adatbeviteli hibák kijavítására a saját fiókban (felhasználói adatok) vagy a megrendelési felületen (pl. termék törlésére a kosárból). Adatbeviteli hibák lehetnek például egy rosszul kiválasztott termék, méret, mennyiség esetleg a rendelési adatok elírása stb. (pl. szállítási cím).

Hírlevél szolgáltatásra való feliratkozás önkéntes alapú és a kezdőlap bal oldalsó felületén lehet megtenni egy érvényes email cím és felhasználónév megadásával. A feliratkozás véglegesítését a „Beküldés” gombbal lehet megtenni, illetve minden megrendelés alkalmával a megrendelőlapon van lehetősége feliratkozni a hírlevél szolgáltatásra.

A hírlevél szolgáltatáson keresztül Vásárlóink részére tájékoztatást küldünk a legújabb termékeinkről, újdonságokról, akciókról.

A hírlevélről való leiratkozást az info@valentinacipo.hu email címre küldött email alapján lehet megtenni, illetve mindegyik hírlevelünk tartalmaz egy leiratkozással kapcsolatos funkciót.

Megrendelőlap használata az első Termék kiválasztását követően a kosárba történő beillesztésével elkezdődik a Webáruházban. A megrendelőlapon a Vásárlónak a következő személyes adatokat szükséges megadnia a sikeres megrendelés érdekében: vezetéknév és keresztnév, szállítási cím (iránytó szám, város, utca, házszám), telefonszám, elektronikus levelezési cím (email). Adásvételi szerződéshez további szükséges adatok termékek és termékek mennyisége, színe, mérete, termékek kiszállításának helye (személyes átvétel esetében üzletünk címe) és fizetési módja (utánvétel, banki átutalás).

A megrendelőlapon a megjegyzés mezőben lehetőség van szöveges információ beírására (amennyiben bármilyen egyéb kérése lenne a megrendelésével, szállítással kapcsolatban).

Vásárló a Webáruház használatával kijelenti és felelőséget vállal, hogy az által megadott adatok a valóságnak megfelelnek.

Webáruházunkban regisztráció nélkül is van lehetőség megrendelések leadására.

 

Adásvételi szerződés

Adásvételi szerződés a Vásárló és az Eladó között jön létre, amennyiben a Vásárló a megrendelőlapot véglegesíti és elküldi.

A Webáruházban látható termékek ára tartalmazza az áfát és forintban értendő.

A termékek árán felül a Vásárlót terhelik a Termék szállításának költsége (szállítási díj), ami a megrendelés összegétől függően, ingyenes vagy 990 Ft.

Megrendelés elküldését követően az Eladó elektronikus levél formájában megerősíti a Vásárló felé a megrendelés elfogadását, kötelezettségvállalását és az Adásvételi szerződés létrejöttét (amennyiben probléma lenne a megrendeléssel, akkor emai formájában tájékoztatást küld az Eladó a Vásárló részére). Az Adásvételi szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek azt a szolgáltató nem iktatja.

 

Fizetési feltételek és módok

Utánvétel: készpénzzel fizetés a termék átvételekor (futárszolgálatunk részére).

Banki átutalás: termék kiszállításának elindítása előtt, előre átutalja a megrendelés összegét.

Bankszámlaszám: 11711041-20799836

Személyes átvétel esetében üzleteinkben, készpénzzel és bankkártyával is van lehetőség fizetni.

Minden termékről számlát állítunk ki, amit a kiküldött termék dobozába helyezünk el (személyes átvétele esetén igény alapján állítjuk ki). A számla mellé küldünk egy vásárlói tájékoztatót és egy köszönőlevelet.

 

Szállítási költségek

Webáruházunkból rendelt termékeket jelenleg csak Magyarországon belül tudjuk kiszállítani.

Termék szállítási költségét a Vásárlónak kell megfizetni.

20 000 Ft feletti megrendeléseket ingyenesen szállítunk (szállítási költségét cégünk fizeti).

20 000 Ft alatt megrendeléseknél 990 Ft-os (áfával) költség mellett tudjuk kiszállítani.

Üzleteinkben személyes átvételek esetében nincs szállítási költség.

 

Reklamáció és menete

Jogszabályok határozzák meg az Eladó felelőségét a Termék hibájáért.

Reklamációt a Vásárló benyújthat elektronikus úton (email: info@valentinacipo.hu) vagy postai úton (1027 Budapest, Kacsa utca 11.)

A Reklamáció bejelentésével kapcsolatban javasoljuk, hogy az általunk használt nyomtatványt alkalmazza (természetesen ettől eltérhet és nem feltétel a reklamáció elindításának).

Vásárló által benyújtott panasz kezelését az Eladó az információ megszerzését követően azonnal megkezdi.

Reklamáció menet:

Termékkel kapcsolatos hiba észlelése, információ továbbítása az Eladó részére, problémás termék visszaküldése (posta, futárszolgálat vagy személyes). Vásárló által visszaküldött Termék átvétele, reklamációs osztály részére továbbítása.

Reklamáció megvizsgálása, igény esetén külső szakértői vélemény kérése.

Reklamációval kapcsolatos eredményről való tájékoztatás, reklamáció orvoslása.

Reklamáció kezelését és minél gyorsabb orvoslását, a visszaküldött termék átvételét követően 14 napon belül elkészül (kivéve vis maior eset vagy amennyiben gyártói reklamációt (***) is igényel a hibás termék).

*** Berkemann gyártói reklamáció, termék visszaküldése a gyártóhoz és saját hatáskörben bírálják el a reklamált terméket.

 

Szavatosság

Szolgáltató hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igény érvényesíthető a Polgári Törvénykönyv (Ptk. 6:157. §) szabályai szerint.

„A kellékszavatosság lényegében azt jelenti, hogy bármilyen termék eladásáról is legyen szó, a kötelezett (a termék eladója, a szolgáltatásnyújtást teljesítő fél) a termék hibájáért (pontosabban: a vásárláskor a termékben már meglévő hiba-ok miatt bekövetkező hibáért) kellékszavatossági felelősséggel tartozik.”

Vásárló a döntése szerint több kellékszavatossági igénnyel élhet és választhat.

Kérhet javítást vagy cserét (kivéve, ha a Vásárló által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára aránytalan többletköltséggel járna).

Amennyiben javítást vagy cserét nem kérte a Vásárló (illetve nem kérhette) akkor a hibát a vállalkozás költségére a Vásárló is kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja.

Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet (az áttérés költségét azonban a Vásárló fizeti, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot).

Vásárló köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul jelezni, amennyiben reklamációval szeretne élni. Felhívjuk a figyelmét, hogy az Adásvételi Szerződés teljesítésétől számított kellékszavatossági jogot már nem érvényesítheti két éves elévülési határidőn túl.

A Vásárló a Szolgáltatóval szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét. A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a probléma közlésén túl, nincs egyéb feltétele, ha a Felhasználó igazolja, hogy a Terméket a Szolgáltatótól vásárolta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után, már a Felhasználó köteles bizonyítani, hogy a Felhasználó által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

Ha a termék nem felel meg a forgalomba hozatalkor a hatályos minőségi követelményeknek vagy nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal, akkor a termék hibás.

Termékszavatossági igényét a Vásárló a termék gyártójától (az adott termék általa történő forgalomba hozatalától) számított két évig terheli. E határidő eltelte jogvesztéssel jár.

Termékszavatossági igényét a gyártóval vagy forgalmazóval szemben lehet gyakorolni a Vásárló kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén a Felhasználónak kell bizonyítania.

Gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy, a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Ugyanazon hiba miatt termékszavatossági igény egymással párhuzamosan nem érvényesíthető.

Termékszavatossági igényének pozitív elbírálása esetén, azonban a kicserélt termékre vagy kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

 

Szerződéstől való elállás joga

Vásárlónak joga és lehetősége van elállni az Adásvételi Szerződéstől.

Szerződéstől való elállás esetén a Vásárló benyújthatja elektronikus úton (email: info@valentinacipo.hu) vagy postai úton (1027 Budapest, Kacsa utca 11.).

Vásárló a megrendelt Termék kézhezvételétől számított 14 napon belül, indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt Terméket a központunkba vagy személyesen bármelyik üzletünkbe ezt megteheti (személyes ügyintézés esetén, küldjön információt a részünkre, hogy az eladóinkat megfelelő módon tudjuk informálni). Szerződéstől való elállási jogot az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a Felhasználó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet szabályozása értelmében.

A 14 napos elállási jog Vásárló (vagy az által kijelölt harmadik személy) a terméket átvételét követően, kezdődik meg (Adásvételi Szerződés megkötése és a Termék átvételének napja között is gyakorolhatja az elállási jogát).

A Termék visszaküldésének költségét a Vásárlót terheli

Termék visszaküldésével kapcsolatban, minden esetben a sértetlen terméket, eredeti gyártói dobozt és eredeti számlát is vissza kell küldeni a Szolgáltató részére.

Az elállási jog gyakorlása esetén a Termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli a Vásárlót, Szolgáltató azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Vásárló akkor vonható felelősségre a Termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha a Termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükségestől eltérő kezelés miatt következett be.

Nem illeti meg az elállási jog a Vásárlót, amelyet kifejezett kérésére állítottak elő (pl. nagyobb méretű lábbeli legyártása), vagy olyan Termék esetében, amelyet egyértelműen a Vásárló személyére szabtak.

A Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogát:

·         romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző Termék tekintetében;

·         olyan zárt csomagolású Termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

·         olyan Termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más Termékekkel;

A Szolgáltató a Termék és az elállási nyilatkozat átvételét követően a fenti jogszabályok értelmében 14 napon belül visszautalja (Vásárló által megadott bankszámlaszámra) a kifizetett összeget a Vásárló részére, beleértve a szállítási díjat is (az esetleges jogszerű levonásokkal csökkentve).

A megrendelt Terméket postai úton, futárszolgálat segítségével vagy személyesen (bármelyik üzletünkbe) tudja visszajuttatni a Szolgáltató részére. Elállási jog nem illeti meg a vállalkozást (olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el).

 

Bíróságon kívüli módok a panaszok és követelések vizsgálatára

Amennyiben a Szolgáltató és a Vásárló között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita a Szolgáltatóval való tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségeket állnak a Vásárlók részére.

Bejegyzés a vásárlók könyvébe. A vásárlók könyve a Szolgáltató mindegyik üzletében elérhető. Az ide írott bejegyzésekre a Szolgáltató 30 napon belül írásban válaszol.

Ha panasszal szeretne élni online vásárolt termékkel kapcsolatban, akkor az Európai Uniós Online vitarendezési oldal lehetősége is rendelkezésre áll. Az online vitarendezési platform felhasználható a vitás kérdések rendezéséhez, valamint az online vitarendezési platform felhasználható az online adásvételi és szolgáltatási szerződésekből eredő fogyasztói jogviták rendezéséhez.

ODR link: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

Panasztétel a területileg illetékes fogyasztóvédelmi hatóságnál is lehetséges. Amennyiben a Vásárló fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról.

AZ NFH KÖZPONT ELÉRHETŐSÉGEI

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) elérhetőségei

Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.

Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20.

GPS koordináták: X 19,071 Y 47,496

Központi telefonszám: +36 1 459 4800

Faxszám: +36 1 210 4677

Központi e-mail cím: nfh@nfh.hu

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az egyes központi hivatalok és költségvetési szervi formában működő minisztériumi háttérintézmények felülvizsgálatával összefüggő jogutódlásáról, valamint egyes közfeladatok átvételéről szóló 378/2016. (XII. 2.) Kormányrendelet értelmében a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 2016. december 31. napjával jogutódlással megszűnik. Az NFH általános jogutódja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, valamint a másodfokú ügyekben országos illetékességgel a Pest Megyei Kormányhivatal jár el. A Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz kerülnek a stratégiai feladatok, például az ellenőrzések szakmai felügyelete, illetve a tárca felügyeli a két fogyasztóvédelmi laboratóriumot, továbbá a magyarországi Európai Fogyasztói Központot. Ezzel egyidejűleg 197 járásban jelenik meg fogyasztóvédelmi elsőfokú hatósági feladatkör, így tehát a fogyasztók 2017. január 1-től panaszaikkal elsősorban a területileg illetékes járási hivatalokhoz fordulhatnak. Elérhetőségeket itt találhatnak: http://jarasinfo.gov.hu/ .

 

A békéltető testület a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő független testület. A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. Feladata továbbá, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. Békéltető testület, a termékek minőségével, biztonságosságával és a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, valamint a szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos fogyasztói jogvita bíróságon kívüli, békés rendezése céljából a Vásárló eljárást kezdeményezhet a Szolgáltató székhelye szerint illetékes szakmai kamara mellett működő békéltető testületnél.

 

A békéltető testületek elérhetősége:

Baranya Megyei Békéltető Testület

Címe: 7625 Pécs, Majorosy Imre u. 36.

Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109.

Telefonszáma: (72) 507-154

Fax száma: (72) 507-152

Elnök: Dr. Bodnár József

E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu .

 

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület

Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500

Fax száma: (76) 501-538

Elnök: Dr. Horváth Zsuzsanna

E-mail cím: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu

 

Békés Megyei Békéltető Testület

Címe: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.

Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775

Fax száma: (66) 324-976

Elnök: Dr. Bagdi László

E-mail cím: bekeltetes@bmkik.hu; bmkik@bmkik.hu

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület

Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.

Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870

Fax száma: (46) 501-099

Elnök: Dr. Tulipán Péter

E-mail cím: bekeltetes@bokik.hu

 

Budapesti Békéltető Testület

Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Telefonszáma: (1) 488-2131

Fax száma: (1) 488-2186

Elnök: Dr. Baranovszky György

E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu

 

Csongrád Megyei Békéltető Testület

Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék

Fax száma: (62) 426-149

Elnök: Dr. Horváth Károly

E-mail cím: info@csmkik.hu

 

Fejér Megyei Békéltető Testület

Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúséta tér 4-6.

Telefonszáma: (22) 510-310

Fax száma: (22) 510-312

Elnök: Dr. Vári Kovács József

E-mail cím: fmkik@fmkik.hu; bekeltetes@fmkik.hu

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület

Címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a.

Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217

Fax száma: (96) 520-218

Elnök: Horváth László

E-mail cím: bekelteto@gymskik.hu

 

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület

Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.

Telefonszáma: (52) 500-735

Fax száma: (52) 500-720

Elnök: Dr. Hajnal Zsolt

E-mail cím: hbkik@hbkik.hu

 

Heves Megyei Békéltető Testület

Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15.

Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.

Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék

Fax száma: (36) 323-615

Elnök: Dr. Gordos Csaba

E-mail cím: hkik@hkik.hu

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület

Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8.

Telefonszáma: (56) 510-610

Fax száma: (56) 370-005

Elnök: Dr. Lajkóné dr. Vígh Judit

E-mail cím: kamara@jnszmkik.hu

 

Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület

Címe: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.

Telefonszáma: (34) 513-010

Fax száma: (34) 316-259

Elnök: Dr. Rozsnyói György

E-mail cím: kemkik@kemkik.hu

 

Nógrád Megyei Békéltető Testület

Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a

Telefonszám: (32) 520-860

Fax száma: (32) 520-862

Elnök: Dr. Pongó Erik

E-mail cím: nkik@nkik.hu

 

Pest Megyei Békéltető Testület

Címe: 1055 Budapest Kossuth tér 6-8.

Telefonszáma: (1)-474-7921

Fax száma: (1)-474-7921

Elnök: dr. Csanádi Károly

E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu

 

Somogy Megyei Békéltető Testület

Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6.

Telefonszáma: (82) 501-000

Fax száma: (82) 501-046

Elnök: Dr. Novák Ferenc

E-mail cím: skik@skik.hu

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület

Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.

Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180

Fax száma: (42) 420-180

Elnök: Görömbeiné dr. Balmaz Katalin

E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu

 

Tolna Megyei Békéltető Testület

Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.

Telefonszáma: (74) 411-661

Fax száma: (74) 411-456

Elnök: Dr. Gáll Ferenc

E-mail cím: kamara@tmkik.hu

 

Vas Megyei Békéltető Testület

Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.

Telefonszáma: (94) 312-356

Fax száma: (94) 316-936

Elnök: Dr. Kövesdi Zoltán

E-mail cím: vmkik@vmkik.hu

 

Veszprém Megyei Békéltető Testület

Címe: 8200 Veszprém, Budapest u. 3.

Telefonszáma: (88) 429-008

Fax száma: (88) 412-150

Elnök: Dr. Vasvári Csaba

E-mail cím: info@bekeltetesveszprem.hu

 

Zala Megyei Békéltető Testület

Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.

Telefonszáma: (92) 550-514

Fax száma: (92) 550-525

Elnök: Dr. Molnár Sándor

E-mail cím: zmkik@zmkik.hu; zmbekelteto@zmkik.hu

 

Általános Szerződési Feltételek hatálya és záró rendelkezések

A jelen Szabályzat valamint rendelkezések kizárólag az Vásárlókra és a szolgáltatást igénybe vevő fogyasztókra vonatkoznak.

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekben az irányadó Jogszabályok alkalmazandók.

Jelen Szabályzat részét képezik a Szolgáltató és a Webáruház mindenkori Adatvédelmi irányelvei, amelyek a Webáruház oldalán elérhetőek.

 

 

Hatályos: 2017. október 3-tól

Szerzői jogok

Ön a valentinacipo.hu honlapra (a továbbiakban: Honlap) való belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket:

A valentinacipo.hu honlapon található tartalom a Nitrox Kft. kizárólagos szellemi tulajdona.

A Szolgáltató fenntart minden, a Honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, terjesztésével kapcsolatos jogot. A Honlap tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.

A Szolgáltató előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, védjegy, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) felhasználása, feldolgozása és bármilyen módon történő értékesítése. 

A Honlap oldalai teljes terjedelmükben  szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kivágni, és azt nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni.

Tilos továbbá a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül a Honlap tartalmát tükrözni (azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában se lehet), ami a webáruházban található képekre is vonatkozik!

A Honlap jogosulatlan felhasználása büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után.

A Honlapról értesüléseket csak a Honlapra való hivatkozással lehet átvenni úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.

A Szolgáltató pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Nitrox Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának teljes körű megtérítését.