Billenő Navigáció
Kosaram

Black Friday Webáruházunkban!

Black Friday Webáruházunkban!

Használd ki az egy napig tartó hatalmas akciónkat, ami november 16-án éjfélkor kezdődik webáruházunkban és a Josef Seibel Referencia Szaküzletünkben!

Black Friday Webáruházunkban csak egy napig! Nézd meg a legszebb bokacipőket, csizmákat és BLACK FRIDY VALENTINA CIPOBOLT WEBARUHAZ nálunk biztosan megtalálod a stílusodhoz legjobban illőt! A hideg téli napok most érkeznek, így egyszerűen kihasználhatod a kedvezményünket ami a legjobb pillanatban érkezett. Black Friday idején minden cipőt, bokacipőt, bakancsot, csizmát, papucsot 20 %-os kedvezménnyel vásárolhatsz meg, ráadásul vannak 30 -50 %-kal leértékelt lábbelik is kínálatunkban!

Stílus, egyediség, elegancia! Legyél vonzó, divatos és ellenállhatatlan a téli napokon is!

A legjobb cipőmárkák csak egy karnyújtásra vannak: Rieker, Remonte, Ara, Berkemann, Josef Seibel, Romika, Gerry Weber, Legero, Gabor, Pikolinos, Scholl, Tamaris, Jana, Marila, SPK, Inuovo, Sherlock Soon, Gabor, Waldlaufer, s.Oliver, BeLLE, Inuovo, Caprice, Jenny, Portania, s. Oliver, Bugatti, Fretz-Men, Michelle, Arua, Medic-o, Silva.

Rendeld meg online és vedd át ingyenesen üzleteinkben a megrendelt lábbelit 7 napon belül, amit kérésed alapján átszállítunk pár napon belül!

Várunk nagy szeretettel!