Billenő Navigáció
Kosaram

Csinos és kényelmes lábbeli? Tamaris kell nekem!

Csinos és kényelmes lábbeli? Tamaris kell nekem!

A Tamaris kollekciójában mindenki megtalálhatja a maga számára megfelelő modellt. A Tamaris magassarkú cipők puha anyagból , finom bőrből, textilből készülnek, így védik a lábat. Az ergonómikusan formázott talpbetétjük szavatolja a biztonságos járást, állást. Minden alkalomra megfelelő, egyformán hordhatjuk őket ünnepi vacsora, üzleti ebéd vagy randevú alkalmával. A mai világban már nem érvényes az a mondás, hogy a szépségért szenvedni kell.

Mitől is lesznek kényelmesek a Tamaris cipői?

Először is az Antischokk technológiától, ami egy európai szabadalommal védett technológia, mely 50%-al csökkenti a gerincoszlopra és a csigolyákra ható terhelést járás közben. A cipő sarok kissé rugalmassá válik, így a magas sarkú cipőben sokkal kényelmesebb a járás és több órás állás vagy gyaloglás után sem fájdul meg a láb.

Másodszor a Touch-it talpbetétektől.  A puha membrános lábágy extra kényelmet biztosít viselője számára, segít a lábhoz való illeszkedésben. A zselés réteg folyamatosan veszi fel a láb alakját, igazodva a terhelés mértékéhez, így biztosítja a kényelmes járást mindenkor. Azoknak sem kell elkeseredniük, akik ezek ellenére sem tudnak magassarkú cipőt hordani  vagy öltözködési stílusukhoz inkább a sportosan elegáns lábbelik illenek, ugyanis a Tamaris rájuk is gondolt, hiszen a touch-it vagy az ergonomikus (moulded insole) talpbetét ezeket a cipőket is extra kényelmessé teszi, és ezekből a modellekből is rengeteg variációt vásárolhatunk, a klasszikustól a modern divatosig.

Tamaris női cipők - Valentina Cipőboltok Így a tél felé közeledve a csizmák, bokacsizmák sem maradhatnak ki a felsorolásból. Gyönyörű csizmáit felvehetjük egy szép ruhához vagy akár egy nadrághoz is, mely elegáns kinézetet kölcsönöz a viselőjének. Azoknak se kell sokáig kutatniuk a csizmák között, akik épp vékony vagy vastag lábszárral rendelkeznek, mert a Tamaris modellek között léteznek XS-s és XL-s szárbőségűek is, sőt Vario saft-osak is, melyek csattal, tépőzárral vagy cipzárral bővíthetők, így tényleg mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Gyere be üzleteinkbe (Váci út 46/b, Westend) és válogass kedvedre a csinosabbnál csinosabb Tamaris lábbelik közül! Várunk szeretettel!