Billenő Navigáció
Kosaram

Készletkisöprés a Valentina Cipőboltokban és webáruházunkban!

Készletkisöprés a Valentina Cipőboltokban és webáruházunkban!

Hiába kacsingat már a tavaszi időjárás, még nem búcsúzhatunk a téltől és hótól! Így itt az utolsó alkalom, hogy megvásárold nálunk, nagyszerű áron a legújabb kiváló minőségű csizmádat, bokacipődet, bokacsizmádat vagy bakancsodat, melyeket évekig fogsz tudni hordani!

Akciós áron, akár több mint 40%-kal olcsóbban is találhatsz nálunk számodra megfelelő Készletkisöprés a Valentina Cipőboltokban trendi, csinos, stílusos és kényelmes cipőket, így nagyon megéri benézni hozzánk! Megtalálhatod nálunk a legnagyobb német, spanyol és olasz márkákat (Rieker, Remonte, Waldlaufer, Legero, Bugatti, Marco Tozzi, Fretz-men, Ara, Jenny, Jana, Tamaris, Gabor, Josef Seibel, Romika, Gerry Weber, Pikolinos, Caprice, Berkemann, Scholl, S.oliver, Inuovo, Alpina) széles választékban hatalmas kedvezménnyel!!

Látogass el üzleteinkbe, ahol szakképzett kedves eladóink segítenek neked kiválasztani a lábadnak és igényeidnek megfelelő cipőt. Ráadásul üzleteinkben igénybe veheted törzsvásárlói programunk előnyeit is! Ugyanis, ha bármelyik üzletünkben 15000 Ft felett vásárolsz, kapsz egy pecsétet törzsvásárlói kártyádra, és így a hatodik teljes árú cipőt 50%-kal olcsóbban vásárolhatod meg két éven belül!

Akkor sem kell elkeseredned, ha nem Budapesten laksz, mivel cipő webáruházunkból könnyedén az otthonod kényelméből az év bármely napján megrendelheted a neked tetsző cipőt, így te sem maradsz le az akciónkról. A DPD futárszolgálat 1290 Ft-os szállítási költség mellett (20000 Ft vásárlási összeg felett pedig ingyenesen) az ország egész területén kiszállítja a vadiúj lábbelidet!

Készletkisöprés a legnagyobb bokacipő és csizma akciók Vagy kérd személyes átvétellel, ahol hét napon belül bármelyik üzletünkben átveheted és felpróbálhatod a megrendelt terméket, de nem terhel vásárlási kötelezettség, így ha nem kényelmes a megrendelt lábbelid, akkor egyszerűen elállhatsz a megrendelésedtől! Ráadásul kedves eladóink segítségedre lesznek abban is, hogy hogyan tartsd rendben cipődet, így még sok-sok évig hordhatod az új kedvencedet. Láb-és cipőápolásos kellékeink (Búfaló, Berkemann, Scholl, Shoeboys, Solitaire) mind természetes anyagból készülnek, bőr- és környezetbarátak, úgyhogy bátran használhatod őket!

Ne maradj le, mert az akció csak a készlet erejéig tart! Érdemes az utolsó pillanatokat minél hamarabb kihasználnod és kiválasztani a neked tetsző lábbelit, mert a termékek gyorsan fogynak! Ha esetleg elbizonytalanodsz a megrendelésed során akkor fordulj ügyfélszolgálatunkhoz emailen vagy telefonon (info@valentinacipo.hu - 06 1 319-3399).

Kellemes vásárlást kívánunk!