Billenő Navigáció
Kosaram

Szereted a klasszikus fazonú cipőket? Nálunk megtalálhatod kedvenceidet!

Szereted a klasszikus fazonú cipőket? Nálunk megtalálhatod kedvenceidet!

Josef Seibel és Romika márka 1886. óta nem csak a hagyományos vonalat képviseli, hanem a kényelmet is, nemre és korra való tekintet nélkül. A lábbelik kiváló minőségű bőrből készülnek, eredeti kézivarrással.

Az átlagnál kisebb/nagyobb vagy szélesebb a lábad vagy saját talpbetéted van? Nálunk ez sem jelent problémát.

A Seibel és a Romika cipőkből ki lehet venni a talpbetétet, így ha saját talpbetéted van remek választás, így nem kell egy mérettel nagyobb cipőt venni, mert sok helyet foglal a betét. Azoknak sem kell elkeserednie, akiknek nem átlagos lábmérete van. Ezen márkák gyártanak a férfiaknak 39-től akár 47-es méretig, a hölgyeknek pedig 35-től akár 42-es méretig lábbeliket. Nem találtál a boltban éppen a lábadnak megfelelő méretet? Megoldjuk! Szezon közben ezekből a márkákból tudunk utána rendelni, így egy kis várakozás után magadénak tudhatod a legújabb kedvencedet. A szélesebb, magas lábfejű uraknak is tudunk megoldást ajánlani. A Josef Seibel férfi cipő között vannak „K” szélességűek is, így kényelmes egész napos viseletet biztosítanak.

Látogass el Josef Seibel Referenciaüzletünkbe, melyből egész Magyarországon csak kett ő van, és válogass a klasszikus megjelenésű Josef Seibel és Romika bokacipők, bokaciszmák és bakancsok közül! Téli akciónk keretében akár 20-30%-kal olcsóbban vásárolhatod meg őket, vagy rendeld meg webshopunkon, ahol 14 napon belül el is állhatsz a vásárlástól, ha nem megfelelő a cipőt a megrendelés összegét pedig visszautaljuk!