Billenő Navigáció
Kosaram

Végső árzuhanás a Valentina Cipőboltokban és webáruházunkban!

Végső árzuhanás a Valentina Cipőboltokban és webáruházunkban!

A téli napok még egy darabig biztosan maradnak, így most duplán megéri a végső árainkat kihasználni és a legjobb téli bokacipőket, csizmákat a legnagyobb márkából beszerezni.

Mindannyian mások vagyunk, mindenkinek mások az igényei. Rendben is van ez így, mert mi mindenkinek tudunk segíteni a megfelelő cipő megtalálásában, a mostani akció keretében a legjobb árakon.

Szereted a rugalmas talpú könnyű cipőket? Akkor Rieker és a Remonte a te márkád lehet!

Gyógytalpbetétre van szükséged és érzékenyek a lábad? Legyen az utcai cipő, munkacipő, vagy papucs, válaszd a Berkemann vagy a Scholl márkát!

Szélesebb, magas rüsztű lábfejedre nehezen találsz cipőt? Nem gond, a Waldlaufer a legjobb választás neked!

Kényelmes alkalmi jellegű cipőre lenne szükséged? Ez télen sem jelent akadályt! Az Uraknak ajánljuk a Bugatti, s. Oliver, lábbeliket a hölgyeknek pedig az Ara, Caprice, Gabor, Marco Tozzi, Pikolinos vagy a Jana márkát! Azoknak pedig akik a magasabb sarkú lábblik szerelmesei a Tamaris csinos lábbelijei jelenthetik a megoldást!

Kedveled a klasszikus fazonú kézzel varrott cipőket? Nekünk az se jelent akadályt a Josef Seibel Referencia szaküzletben kényelmesen válogathatsz a Josef Seibel és a Romika lábbelikből kedved szerint!

100%-osan vízálló csizmát vagy bokacipőt szeretnél, amiben akár a legnagyobb hóban és esőben is szárazon marad a zoknid? A Legero Gore-texes felsőrész ezt biztosan garantálja az uraknak pedig a Fretz Men Gore-texes férfi svájci cipők!

Szakképzett eladóink szeretettel várnak téged boltjainkban, ahol személyesen is megtekintheted a akciós kínálatunkat, és fel is próbálhatod a kinézett bokacipőt, csizmát vagy bakancsot! Valentina Cipőboltok - Budapest

Ha pedig nincs időd cipőboltjainkba elmenni, akkor egyszerűen pár kattintással rendelhetsz webáruházunkból és pár napon belül a DPD futárszolgálat már csengetni is fog a megrendelt lábbelivel. Amennyiben nem lenne megfelelő a méret, akkor minden probléma nélkül visszaküldheted és ha tudjuk cseréljük vagy visszautaljuk a megrendelés összegét a számlaszámodra! Ennek alapján a legnagyobb biztonságban rendelhetsz webáruházunkból, mivel hazai vállalkozás vagyunk, így biztosan el fogsz minket érni és segítünk minden problémát és reklamációt gördülékenyen megoldani!

Az akció a készlet erejéig tart, így érdemes sietni, mert gyorsan fogynak!

Várunk nagy szeretettel!