Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi idő alatt kapom meg a rendelésemet?

A megrendelés megérkezését követően, 2-3 munkanapon belül a DPD futárszolgálatunkkal kiszállítjuk a megrendelt lábbeliket!

Mennyibe kerül a házhozszállítás?

20 000 Ft alatti megrendelések esetében, 990 Ft a szállítási költség. 20 000 Ft feletti megrendeléseket ingyen szállítjuk ki!

Lehet későbbre kérni a szállítást, ha nem megfelelő a 2-3 munkanap?

Igen, természetesen van lehetősége a csomagot későbbi szállítási időpontra kérni. A megrendelőlapon található megjegyzés mezőbe egyszerűen rögzítheti!

Szállításról fogok kapni információt, hogy mikor érkezik meg a csomag?

Minden szállításról a DPD futárszolgálatunk email-t küld, a csomag helyzetéről és a szállítás várható időpontjáról. A megrendelőlapon a megjegyzés mezőben lehetősége van, a szállítással kapcsolatos egyedi kérésének a rögzítésére.

Ha nem jó a termék mérete vagy nem tetszik, milyen módon küldhetem vissza a cipőt?

Email formájában küld egy tájékoztatást (info@valentinacipo.hu), majd saját költségére megfelelő módon (eredeti számla, doboz) visszaküldi a részünkre a terméket (1027 Budapest, Kacsa utca 11/A), 14 napon belül. Amenyiben cserélni kívánja a terméket, akkor azt ingyenesen szállítjuk ki! Vagy bármelyik üzletünkben is személyesen van lehetőség visszavinni a nem megfelelő terméket!

Hogyan tudok fizetni?

Webáruházunkból történő megrendelések esetében jelenleg, az utánvételes fizetési mód és az előre utalásos fizetés biztosított. Utalás esetében a bankszámlaszám: 11711041-20799836 Nitrox Kft. A személyes átvétel esetében pedig üzleteinkben tud fizetni, készpénzzel, bankkártyával.

Hol tudom személyesen átvenni a rendelésemet?

Személyes átvétel esetében, az Ön számára a legkényelmesebb megoldást választhatja, így bármelyik üzletünket átveheti a megrendelt lábbelit. A megrendelés feldolgozását követően, email formájában tájékoztatjuk, hogy mikor tudjuk átszállítani, így biztosan ott lesz a megrendelt lábbeli. Üzleteink listája: http://valentinacipo.hu/uzleteink

Szeretnék számlát kérni a munkahelyem címére. Van rá lehetőségem?

Természetesen van rá lehetősége! Minden megrendelésről számlát állítunk ki, amit a termékkel együtt küldünk el. A megrendelőlapon rögíztett számlázási cím alapján állítjuk ki a számlát!