Medic-O Női Piros Utcai papucs

Átlag: 5 (4 szavazat)
13 990 Ft
13 990 Ft
Modell: 
141-6145 4
Márka: 
Típus: 
Utcai papucs
Cikkcsoport: 
Női
Szín: 
Piros
Sarokmagasság: 
Félmagas 2-6 cm
Rendeltetés: 
Speciális
Felsőrész: 
Bőr
Vízállóság: 
Nem vízálló
Bélés: 
Béleletlen
Szélesség: 
Normál
Szezonalitás: 
Nyári
  • Márka ismertető
  • Termékleírás
  • Tájékoztató
  • Értékelések

Medic-O

Medic-O márka a gyógylábbelikre szakosodott, ami a különleges talprészének köszönheti népszerűségét. Medic-O reflexzónás masszírozós lábágy úgy van kialakítva, hogy lábak és gerincoszlop kapcsolat révén, pozitív hatással van a porckorongokra és a hátizmokra. A megfelelő tartás biztosítása mellett, úgy fogja érezni a termék viselője, mintha mezítláb járna.

A reflexzónák elmélete évezredes, hagyományos gyógyászaton alapul, amely azt feltételezi, hogy a talp nyomáspontjai, reflexzónái és az emberi test területei között, kapcsolat áll fenn. Ezeknek a zónáknak az ingerélése, igen pozitív hatással vannak a különböző szervekre. A reflexzónák stimulációja bizonyos körülmények között kiválthatja a test egyes részeiben az öngyógyulási folyamatokat. A hatása lazító, gerjesztő, izgató vagy fájdalomcsillapító lehet és a szervezet megfelelő anyagcseréjét pozitívan segíti elő. A Valentina Cipőboltokban és webáruhzáunkban minden szezonban kényelmesen válogathat a Medic-O papucsokból és klumpákból.

Medic-O papucs reflexzónás masszírozós lábágy úgy van kialakítva, hogy lábak és gerincoszlop kapcsolat révén, pozitív hatással van a porckorongokra és a hátizmokra. A megfelelő tartást biztosítása mellett, úgy fogja érezni a termék viselője, mintha mezítláb járna. Valentina Cipőboltokban és webáruházunkban további kényelmes Medic-O papucsokból egyszerűen vásárolhat.

A folyamatos megrendelések okán az árukészletünk változik, ezért ritkán, de előfordulhat, hogy az adott üzletünkben a mai napon eladtuk a kiválasztott terméket (ebben az esetben email formájában tájékoztatjuk).
 
Amennyiben személyesen szeretné megvásárolni a kiválasztott lábbelit, akkor előtte érdeklődjön, hogy biztosan az üzletünkben van még a termék! A problémák és a kellemetlenségek elkerülése érdekében!
 
20 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítás az ország egész területén!
 
20 000 Ft-ot el nem érő rendelés esetén, 990 Ft szállítási költség terheli a vásárlás végösszegét.
 
Termék kiszállítása, 3-4 munkanapon belül! Több megrendelt lábbeli esetében ez az idő növekedhet!
 
Minden megrendelésről, számlát állítunk ki!
 
Az árak tartalmazzák az Áfa értékét is!
 

Még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez.