Scholl Női Piros Házi papucs

Átlag: 4.8 (4 szavazat)
20 990 Ft
20 990 Ft
Modell: 
AMBLA
Márka: 
Típus: 
Házi papucs
Cikkcsoport: 
Női
Szín: 
Piros
Sarokmagasság: 
Lapos 2 cm alatt
Rendeltetés: 
Speciális
Felsőrész: 
Kombinált
Vízállóság: 
Nem vízálló
Bélés: 
Béleletlen
Szélesség: 
Normál
Szezonalitás: 
Átmeneti
  • Márka ismertető
  • Termékleírás
  • Tájékoztató
  • Értékelések

Scholl

Scholl márka termékei már régóta egyet jelentenek és összetartoznak a minőségi gyógyászati lábápolással. A Scholl lábbelik közül kiemelkednek a gyógyászati papucsok, klumpák. Így akinek fontos a divatos megjelenés és lábát is szeretné kímélni, azoknak a legjobb választás lehet ez a scholl papucs. Valentina Cipőboltokban & Webáruházban kedvére válogathat a legkényelmesebb Scholl lábbelikből.

Scholl már több mint 100 év tapasztalattal rendelkezik a lábápolás terén, mióta a cég alapítója, Dr. William Mathias Scholl úgy döntött, hogy élethosszig tartó küldetésként a lábukon keresztül próbálja javítani az emberek közérzetét, kényelmét és egészségét. Ez az elköteleződés még ma is ugyanolyan erős, és az innovációinknak és az új technológiáinknak köszönhetően folyamatosan bővíteni tudjuk a lábbelik és a lábápolási megoldások kínálatát. A lábápolás terén meglévő régi örökségünk és a UK Athletics támogatása révén szeretnénk garantálni a Scholl termékek használói számára, hogy termékeinktől minden tekintetben a legjobbat kapják. A Scholl Team is ezzel a céllal alakult meg. A Team tagja Dr Phil Vasyli, a Scholl Biomechanics kifejlesztője, illetve a salfordi egyetem Centre for Rehabilitation and Human Performance Research (Rehabilitációs és Emberi Teljesítmény Kutató Központ), amely az egyik vezető kutatóintézet a lábápolás területén. 

Scholl női piros házi papucs (AMBLA) kövekkel díszített, így otthon vagy a munkahelyén se kell lemondani a fiatalos divatos megjelenésről! 

A folyamatos megrendelések okán az árukészletünk változik, ezért ritkán, de előfordulhat, hogy az adott üzletünkben a mai napon eladtuk a kiválasztott terméket (ebben az esetben email formájában tájékoztatjuk).
 
Amennyiben személyesen szeretné megvásárolni a kiválasztott lábbelit, akkor előtte érdeklődjön, hogy biztosan az üzletünkben van még a termék! A problémák és a kellemetlenségek elkerülése érdekében!
 
20 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítás az ország egész területén!
 
20 000 Ft-ot el nem érő rendelés esetén, 990 Ft szállítási költség terheli a vásárlás végösszegét.
 
Termék kiszállítása, 3-4 munkanapon belül! Több megrendelt lábbeli esetében ez az idő növekedhet!
 
Minden megrendelésről, számlát állítunk ki!
 
Az árak tartalmazzák az Áfa értékét is!
 

Még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez.