Vásárlás menete

A Valentina Cipőboltok webáruházának köszönhetően, a jövőben egyenesen az otthonába szállítjuk az Ön által kiválasztott cipőket!

Cégünk szolgáltatásának egyik kiemelt fő célja, hogy az Ön kényelmét, igényeit a leghatékonyabb módon kiszolgáljuk.

Ennek alapján Ön otthona kényelmében, kedvenc karosszékéből nyugodtan válogathat készletünkből és nem kell  elsietnie a döntését! Mivel akár mindennap, bármely időpontban újból és újból betérhet webáruházunkban és mindez egy karnyújtásra van Öntől! Ráadásul ezzel a lehetőséggel időt, energiát spórolhat magának és a vásárlással járó esetleges kellemetlenségektől is megszabadulhat (utazás, parkolás, tömeg, sok idő, stb.). Így ma már, nem is lehet annyira meglepődni, hogy egyre többen élnek ezzel az egyszerű vásárlási lehetőséggel!

Dőljön hátra, és tekintse meg a világmárkák legdivatosabb modelljeit és válogasson kedvére minden szezonban!

következő tájékoztató részletesen bemutatja az online vásárlás menetét. A problémamentes vásárlás érdekében, kérünk, hogy figyelmesen olvassa el a következő tájékoztatót!

Webáruház használatáról, vásárlásról röviden és egyszerűen:

 1. A honlapra történő fellépéssel a felhasználó elfogadja, a vásárlással kapcsolatos működési rendszert, szerzői jogokkal és az adatvédelemmel kapcsolatban meghatározott irányelveket.
   
 2. Minden felhasználó saját felelőssége a Honlapon található információk ismerete.
   
 3. Termék kiválasztását a lap bal oldalán található keresési funkciók segítségével válassza ki, hogy milyen lábbelit szeretne választani (pl. Női, Férfi)!

 4. Ezek után a legördülő menük segítségével további keresési kategóriákat választhat (terméktípus, méret, márka, szín stb.)

 5. Ha valami megtetszik, a képre vagy az alatta található "Megtekint" gombra kattintva juthat a termék adatlapjához. 

 6. termék adatlapján tudja kiválasztani a lábbeli méretét, illetve több fényképet megtekinteni az aktuális termékről.  (Ha nincs a mérettáblázatban a kívánt méret, akkor az azt jelenti, hogy már sajnos elfogyott.)

 7. Ha kiválasztotta az Önnek megfelelő terméket, színt és méretet, akkor a termék adatlapján található „kosárba teszem” gomb segítségével tudja a virtuális kosarába helyezni a terméket.

 8. Természetesen ezek után lehetősége van további tételeket kiválasztani (a számukat, méreteket módosítani) vagy kivenni a kosárból a termékeket.

 9. Ha mindent kiválogatott, amit meg szeretne rendelni, akkor léphet tovább a pénztár felé (jobb felső sarokban található a kosár és a megrendelőlap).

 10. megrendelő lapon tudja kitölteni a számlázási és szállítási adatokat, illetve a fizetési módot(személyes átvétel esetében a szállítási címnél az ön által kiválasztott üzletünk címét kell feltüntetni).

 11. Amennyiben leellenőrizte a rendelés során rögzített adatokat, akkor a „megrendelés folytatása” gomb segítségével tud tovább lépni, ezek után véglegesítheti a rendelését (email cím megadása kötelező, amire a rendeléssel kapcsolatos visszaigazolást fogjuk elküldeni).

 • Megrendelőlapon figyelmesen töltse ki a megrendeléssel kapcsolatos, Önre vonatkozó személyes adatokat és a Fizetési, Szállítási módokat.
 • A megrendelőlapon piros csillaggal jelöltük a kötelező mezőket: Teljes név, email cím, szállítási cím, telefonszám. Így ezek üresen hagyása esetén nem tud továbblépni a rendszer.
 • A megrendelőlap figyelmes és pontos kitöltése után, lehetősége van a rendelését áttekinteni, leellenőrizni és jóváhagyni.
 • A megrendelés jóváhagyása után, rendszerünk automatikusan küld Önnek egy emailt a rendeléséről (minden megrendelés kap egy megrendelési számot, ami alapján tudjuk azonosítani a rendelését pl. 1456).  

megrendeléseket a weboldal saját adminisztrációs rendszerében nyilvántartja az után követés érdekében. A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk Önnek. Azonban ez nem jelenti minden esetben, hogy a megrendelt termékeket biztosan szállítani tudjuk. Főként leértékelt, kifutó termékeknél előfordulhat, hogy nem tudjuk a kiválasztott árut szállítani. Ez esetben e-mailen, néhány órán belül értesítjük.

Ezek után már nincs más dolga, mint várnia a futárszolgálat munkatársát (a termék érkezéséről a DPD futárszolgálat sms és emil formájában fog még tájékoztatást adni.)

termék minden esetben lezárt csomagolásban fog megérkezni Önhöz. Ha ez azonban nem így történne, kérjen jegyzőkönyv felvételét a kézbesítőtől. 

megrendelt termék mellett a vásárlói tájékoztatót és a számlát is meg fogja kapni.

Megrendelések feldolgozása: munkanapokon 10-15 óra között.

Fizetési módok:

www.valentiacipo.hu webáruházunkban, pillanatnyilag öt féle fizetési mód létezik:

Adataink banki átutaláshoz:

Cégnév: Nitrox Kft.
Cím: 1027 Budapest, Kacsa utca 11
Számlavezető bank: OTP
Forint bankszámlaszámunk: 11711041-20799836

(Átutalásos fizetési mód esetén a termékek kiszállítását akkor indítjuk el, ha a megrendelés összege megérkezett a számlánkra.)  

Fizetési módtól függetlenül a szállítási díj egységesen 990 Ft (kivéve, ha 20 000 Ft- felett vásárol, mivel akkor cégünk átvállalja a szállítási költséget). A fizetési módot, a megrendelő lapon választhatja ki.


Nincs kettő egyforma ember, így nincs kettő egyforma vásárlási szokás se. Így cégünk számára kiemelten fontos, hogy minél több vásárlási lehetőséget, módot biztosítsunk megrendelőink számára.

Ennek alapján mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő módot.


Valentina Cipőboltokban és Webáruházunkban forgalmazott lábbelik közül (a szakhatóság által minősített termékek) többet is megvásárolhat egészségpénztári kártyával (Berkemann, Scholl, Batz, Waldlaufer, Josef Seibel).

Webáruházunkból történő megrendeléskor amennyiben a számlázási címnél, megadja az egészségpénztára nevét és azonosítóját vagy kártyaszámát, akkor a vásárláskor kiállított áfás számlát azEgészségpénztár részére állítjuk ki. Ennek alapján lehetőség van a számlát az Egészségpénztár részére elszámolni és postai úton elküldeni a részükre, így a termék árát átutalják az Ön részére (a biztonság kedvéért a számláról készítsen egy fénymásolatot).

Amennyiben a megrendelt lábbelit nincs szakhatóság által bevizsgálva (így nem lehet elszámolni azEgészségpénztár részére) arról email formájában tájékoztatjuk a megrendelőinket.

 

Személyes átvétellel kapcsolatos tájékoztatás:

Webáruházunk segítségével, Önnek akár lehetősége van az online vásárlás és személyes vásárlás egyesítésére.

A Webáruházunkból történő megrendeléseknél, amennyiben személyesen szeretné átvenni a lábbelit/lábbeliket, akkor ezt természetesen bármelyik üzletünkben megteheti (ha több terméket rendel, akkor egy helyre kell szállítanunk a lábbeliket).

A kedves eladóink a megrendelt lábbeliket elteszik, így biztosan ott lesz az üzletünkben (amiről minden esetben, email formájában tájékoztatjuk a megrendelőinket).

Ennek alapján személyesen a terméket nyugodtan megnézheti, felpróbálhatja az üzletünkben és megfontolhatja a vásárlását.

Ha esetleg nem lenne megfelelő a megrendelt lábbeli (nem megfelelő a méret vagy nem tetszik), akkor egyszerűen csak eláll a vásárlástól és a megrendelését töröljük. Ha megfelelő Önnek a termék, akkor minden gond nélkül megvásárolhatja (eladóink részére kifizeti a termék vételárát).

A személyes átvétel esetében, megrendelőinket nem terheli semmilyen vásárlási kötelezettség!

A megrendelt termékeket 7 napon belül kell átvenni az üzletünkben (amennyiben ez nem sikerül, akkor töröljük a megrendelését).

Amennyiben személyesen szeretné megvásárolni a kiválasztott lábbelit, akkor előtte feltétlenül érdeklődjön, hogy biztosan az üzletünkben van még a termék! A problémák és a kellemetlenségek elkerülése érdekében!  info@valentinacipo.hu

Vásárlóink igényeit igyekszünk 100 %-ban teljesíteni, hogy a vásárlás valóban egy élmény legyen és ne probléma!


Eladó:
Cégnév:                                                                                Nitrox Kft.
Adószám:                                                                             11857459-2-43
Bankszámlaszám:                                                                 11711041-20799836
Cégjegyzékszám:                                                                  01-09-67993
Adatkezelési és nyilvántartási szám:                                      NAIH-66769/2013

E-mail cím:                                                                           info@valentinacipo.hu
Levelezési cím:                                                                     1027 Budapest, Kacsa 11
Megrendelések feldolgozása:                                                 munkanapokon 10-15-ig

termékek tulajdonságai és jellemzői a termék adatlapján, szöveges leírásban megtalálhatóak. A termékek adatlapján megjelenített képek kissé eltérhetnek a valóságtól (A vásárló által használt infokommunikációs eszközök befolyásolhatják a termékek képének a minőségét). Ha a megrendelt termék nem áll már rendelkezésre, akkor az Eladó a Vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja.

termékek mellett feltüntetett árak csak az általános forgalmi adót (ÁFA) tartalmazzák (a szállítási költséget nem).

A kiszállítást a DPD futárszolgálat végzi, 3-4 munkanapon belül (A szállítási idő azonban nem garantált, bizonyos esetekben ennél tovább is tarthat). A futár hétköznap, munkaidőben fogja felkeresni, ezért fontos, hogy szállítási címként olyan címet adjon meg (akár munkahely), ahol ez időben el tudja érni, illetve hogy lehetőleg mobil telefonszámot adjon meg, hogy biztosan fel tudjuk hívni probléma esetén!

A szállítási költség 20 000Ft-os értékhatárig az ország egész területére egységesen bruttó 990 Ft-, ha azonban a megrendelt termék(ek) értéke meghaladja a 20 000Ft-ot, a teljes szállítási költséget mi fizetjük!

A csomag lezárt dobozban érkezik, a termék árát és az esetleges szállítási költséget a futárnak  készpénzben kell kifizetnie, kivéve ha átutalással került kifizetésre a termék vételára. Abban az esetben, ha a csomagoláson külsérelmi nyomokat tapasztal, mindenképp a futár jelenlétében nyissa fel azt, és ellenőrizze a termék(ek) sértetlenségét. A termékeket a készlet erejéig tudjuk biztosítani. 

Vásárlástól való elállás:

 

Vásárlónak joga és lehetősége van elállni az Adásvételi Szerződéstől.

Vásárló a megrendelt Termék kézhezvételétől számított 14 napon belül, indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt Terméket a központunkba vagy személyesen bármelyik üzletünkbe ezt megteheti.

A 14 napos elállási jog Vásárló a terméket átvételét követően, kezdődik meg (Adásvételi Szerződés megkötése és a Termék átvételének napja között is gyakorolhatja az elállási jogát).

A Termék visszaküldésének költségét a Vásárlót terheli.

Termék visszaküldésével kapcsolatban, minden esetben a sértetlen terméket, eredeti gyártói dobozt és eredeti számlát is vissza kell küldeni a Szolgáltató részére.

Az elállási jog gyakorlása esetén a Termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli a Vásárlót, Szolgáltató azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

 

Reklamáció és menete:

Jogszabályok határozzák meg az Eladó felelőségét a Termék hibájáért.

Reklamációt a Vásárló benyújthat elektronikus úton (email: info@valentinacipo.hu) vagy postai úton (1027 Budapest, Kacsa utca 11.)

A Reklamáció bejelentésével kapcsolatban javasoljuk, hogy az általunk használt nyomtatványt alkalmazza (természetesen ettől eltérhet és nem feltétel a reklamáció elindításának).

Vásárló által benyújtott panasz kezelését az Eladó az információ megszerzését követően azonnal megkezdi.

 

Reklamáció menet:

Termékkel kapcsolatos hiba észlelése, információ továbbítása az Eladó részére, problémás termék visszaküldése (posta, futárszolgálat vagy személyes). Vásárló által visszaküldött Termék átvétele, reklamációs osztály részére továbbítása.

Reklamáció megvizsgálása, igény esetén külső szakértői vélemény kérése.

Reklamációval kapcsolatos eredményről való tájékoztatás, reklamáció orvoslása.

Reklamáció kezelését és minél gyorsabb orvoslását, a visszaküldött termék átvételét követően 14 napon belül elkészül (kivéve vis maior eset vagy amennyiben gyártói reklamációt is igényel a hibás termék).

*** Berkemann gyártói reklamáció, termék visszaküldése a gyártóhoz és saját hatáskörben bírálják el a reklamált terméket.

 

Garancia és szavatosság:

Szolgáltató hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igény érvényesíthető a Polgári Törvénykönyv (Ptk. 6:157. §) szabályai szerint.

„A kellékszavatosság lényegében azt jelenti, hogy bármilyen termék eladásáról is legyen szó, a kötelezett (a termék eladója, a szolgáltatásnyújtást teljesítő fél) a termék hibájáért (pontosabban: a vásárláskor a termékben már meglévő hiba-ok miatt bekövetkező hibáért) kellékszavatossági felelősséggel tartozik.”

Vásárló a döntése szerint több kellékszavatossági igénnyel élhet és választhat.

Kérhet javítást vagy cserét (kivéve, ha a Vásárló által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára aránytalan többletköltséggel járna).

Amennyiben javítást vagy cserét nem kérte a Vásárló (illetve nem kérhette) akkor a hibát a vállalkozás költségére a Vásárló is kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja.

Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet (az áttérés költségét azonban a Vásárló fizeti, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot).

Vásárló köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul jelezni, amennyiben reklamációval szeretne élni. Felhívjuk a figyelmét, hogy az Adásvételi Szerződés teljesítésétől számított kellékszavatossági jogot már nem érvényesítheti két éves elévülési határidőn túl.

A Vásárló a Szolgáltatóval szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét. A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a probléma közlésén túl, nincs egyéb feltétele, ha a Felhasználó igazolja, hogy a Terméket a Szolgáltatótól vásárolta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után, már a Felhasználó köteles bizonyítani, hogy a Felhasználó által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

Ha a termék nem felel meg a forgalomba hozatalkor a hatályos minőségi követelményeknek vagy nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal, akkor a termék hibás.

Termékszavatossági igényét a Vásárló a termék gyártójától (az adott termék általa történő forgalomba hozatalától) számított két évig terheli. E határidő eltelte jogvesztéssel jár.

Termékszavatossági igényét a gyártóval vagy forgalmazóval szemben lehet gyakorolni a Vásárló kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén a Felhasználónak kell bizonyítania.

Gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy, a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Ugyanazon hiba miatt termékszavatossági igény egymással párhuzamosan nem érvényesíthető.

 

Termékszavatossági igényének pozitív elbírálása esetén, azonban a kicserélt termékre vagy kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

A Garanciával kapcsolatban további információkat, a Garancia menüpontban olvashat.

Termékek visszaszállítása:

Vásárlástól való elállási szándékát minden esetben, e-mailben kell jeleznie: info@valentinacipo.hu

A termék visszajuttatását, több módon teheti meg:

A visszaküldéshez megfelelően becsomagolva - a sértetlen cipőt, sértetlen gyártói dobozában (a dobozt még papírba csomagolva) az eredeti számlával, - futárszolgálat által vagy postai úton kell eljuttatni a terméket raktárunkba, a következő címre:

Nitrox Kft – "Vásárlástól való elállás" 
H-1027 Budapest, Kacsa utca 11
Feladó neve:
Rendelési száma:

A csomagot ajánlottan kell feladnia, az utánvételes csomagokat nem vesszük át!

Elállás esetén a szolgáltató legkésőbb (a csomag átvételétől számítva) 14 napon belül visszautalja a vásárló által kifizetett összeget a vásárló által megadott számlaszámra. Elállás esetén a fogyasztót, a termék visszaküldésének a költsége terheli vagy személyesen, bármelyik üzletünkben ingyenesen ezt megteheti. A szolgáltató követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának a megtérítését.

Ha egy áruval garanciálisszavatossági probléma lenne, a fentiek szerint kell eljárni, csak a címzéshez aGaranciális probléma vagy a "Fogysztói minőségi kifogás" kerüljön fel a csomagolásra.

Nitrox Kft – „Fogyasztó minőségi kifogásáról szóló bejelentés"
H-1027 Budapest, Kacsa utca 11
Feladó neve:
Rendelési szám:

Kérjük, a termékhez mellékelje az azonosítást segítő adatokat (pl. rendelésszám, megrendelő neve),elállás esetén írja le, hogy cserét kér-e vagy pénzvisszatérítést, illetve garanciális panasz esetén a hiba rövid szöveges leírását.

Ehhez nyújthatnak segítséget az alábbi formanyomtatványok, de ettől eltérő, önállóan írt levelet is elfogadunk.

Ha nem elégedett a megvásárolt termékkel minőségével, méretével, színével, akkor 14 napon belül visszaküldheti a részünkre!

Vásárlástól való elállás formanyomtatvány letöltése

Fogyasztói kifogás, reklamáció formanyomtatvány letöltése

Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Elállás esetén az Eladó követelheti a Fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Nem vállaljuk a termék visszavásárlását, abban az esetben, ha a terméket a Vevő használatba vette (termék felpróbálása nem tartozik bele), és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni.

Amennyiben a vásárló a megrendelését tévesen adta le, úgy azt a megrendelés elküldésétől számított 6 órán belül köteles email formájában jelezni a webáruház ügyfélszolgálatának.

Termék cseréje (nem megfelelő méret esetén)

Nem kell izgulnia és ne gyötörjék többet kétségek, hogy a megvásárolt lábbeli mérete nem fog megfelelni Önnek! Minden megrendelőnk számára az első mérettel kapcsolatos cserét, ingyenesen szállítjuk ki (a második mérettel kapcsolatos csere a vásárlót terheli). 

Amennyiben a megrendelt termék mérete nem megfelelő, a kézbesítésétől számított 14 napon belül kezdeményezheti a termék cseréjét. A cserével kapcsolatos szándékát e-mail formájában jelezze azinfo@valentinacipo.hu e-mail címre.

visszaküldéshez megfelelően becsomagolva - a sértetlen cipőt, sértetlen gyártói dobozában (a dobozt még papírba csomagolva) az eredeti számlával, - futárszolgálat által vagy postai úton kell eljuttatni a terméket központunkba. (Vagy az üzleteinkben személyesen is megteheti a termék cseréjét, de ebben az esetben is  e-mailben kell jeleznie: info@valentinacipo.hu , hogy a kívánt termék biztosan ott legyen a megfelelő időben, az Ön által kiválasztott Valentina Cipőboltban!)

Nitrox Kft.  -  "Méretcsere" 
H-1027 Budapest, Kacsa utca 11
Feladó neve:
Rendelési száma:

Csere esetén az áru visszaküldésénél felmerülő költség, - azaz a visszaküldés postaköltsége, a Vásárlót terheli.

Abban az esetben, ha a visszáru feldolgozásakor a cseretermék nem áll rendelkezésre, (vagy esetleg egy másik alacsonyabb értékű terméket választ) úgy a termék vételárát vagy a különbözetet  átutaljuk a vevő által megadott bankszámlaszámra.

A Nitrox Kft. megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek

Az Eladó nem vállal felelősséget az önhibáján kívüli esetleges rendelés nem teljesítéséből, késéséből, a szolgáltatás leállásából vagy üzleti és magántermészetű információk elvesztéséből, illetve egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

Ha bármilyen kérdése merülne fel, kérjük küldjön email-t részünkre.

Email: info@valentinacipo.hu

****

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

A valentinacipo.hu webáruház kiemelten fontosnak tartja és kezeli a fogyasztók jogait. A mindenkori aktuális jogszabályokban meghatározott, Fogyasztói Jogok az irányadóak.

Vásárlók személyes adatok kezeléséről, az Adatvédelmi menüpontban további információkat olvashat. A Vásárlók önkéntes hozzájárulása az alapja a személyes adatok kezelésének, amiket a Vásárlók ellenőrizhetnek, módosíthatnak. A Szolgáltató a webáruház üzemeltetése során kezel személyes adatokat, az adatvédelmi szabályok alapján.

Az Általános szerződési feltételek és a webáruház nyelve magyar.

 

Szolgáltató:

Cégnév: NITROX Kft.

Székhelye: 1027 Budapest, Kacsa utca 11. I. emelet

Email: info@valentinacipo.hu

Adószám: 11857459-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-67993

Számlavezető bank:OTP

Bankszámlaszám: 11711041-20799836

Adatkezelési és nyilvántartási szám:  NAIH-66769/2013

Alapítás éve: 1999.

 

Tárhelyszolgáltató adatai:

Szolgáltató: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.

Telephely: 1144 Budapest, Ormánság utca 4.

Telefonszám: 06-1/789-2-789

E-mail cím: support@tarhely.eu

szerver: wxc250.cpserver.net

 

Webáruház Szolgáltatásai

Vásárlók részére nyújtott elektronikus szolgáltatás a webáruházon keresztül. Webáruházba történő regisztráció, megrendelőlapok kitöltése, véglegesítése és hírlevélre való feliratkozás. Webáruházban történő regisztráción keresztül a Vásárlók egy jelszóval védett felhasználó fiókot tudnak létrehozni.

Kezdőlap bal oldalsó felületén a „Bejelentkezés” gombra való kattintással tudják létrehozni a felhasználó fiókot, „Új fiók létrehozása” egy érvényes email cím és egy szabadon választott felhasználónév alapján.

 

Fiók létrehozásaFiók letrehozasa

 

Ezt követően a regisztrációban rögzített email címre fogjuk elküldeni a további teendőket (regisztráció nélkül is van lehetőség megrendelések leadására „Regisztráció nélkül vásárlás” gombra kattintva).

Az email-ben található linkre kattintva, tudja megerősíteni a felhasználó fiók létrehozását és egy szabadon választott jelszóval beírásával véglegesíti a regisztrációját.

 

A fiók törlésének az igényét az info@valentinacipo.hu email címre kell elküldeni.

Adatbeviteli hibák javítására a Vásárlónak a rendelés bármelyik szakaszában van lehetősége a megrendelőlap véglegesítéséig (ezt követően az info@valentinacipo.hu email címre lehet elküldeni a módosítással kapcsolatos kérést). Webáruházunkban lehetősége van az adatbeviteli hibák kijavítására a saját fiókban (felhasználói adatok) vagy a megrendelési felületen (pl. termék törlésére a kosárból). Adatbeviteli hibák lehetnek például egy rosszul kiválasztott termék, méret, mennyiség esetleg a rendelési adatok elírása stb. (pl. szállítási cím).

Adatbeviteli hibak javitasa

 

Hírlevél szolgáltatásra való feliratkozás önkéntes alapú és a kezdőlap bal oldalsó felületén lehet megtenni egy érvényes email cím és felhasználónév megadásával. A feliratkozás véglegesítését a „Beküldés” gombbal lehet megtenni, illetve minden megrendelés alkalmával a megrendelőlapon van lehetősége feliratkozni a hírlevél szolgáltatásra.

hirlevelre valo feliratkozas

 

A hírlevél szolgáltatáson keresztül Vásárlóink részére tájékoztatást küldünk a legújabb termékeinkről, újdonságokról, akciókról.

A hírlevélről való leiratkozást az info@valentinacipo.hu email címre küldött email alapján lehet megtenni, illetve mindegyik hírlevelünk tartalmaz egy leiratkozással kapcsolatos funkciót.

Megrendelőlap használata az első Termék kiválasztását követően a kosárba történő beillesztésével elkezdődik a Webáruházban. A megrendelőlapon a Vásárlónak a következő személyes adatokat szükséges megadnia a sikeres megrendelés érdekében: vezetéknév és keresztnév, szállítási cím (iránytó szám, város, utca, házszám), telefonszám, elektronikus levelezési cím (email). Adásvételi szerződéshez további szükséges adatok termékek és termékek mennyisége, színe, mérete, termékek kiszállításának helye (személyes átvétel esetében üzletünk címe) és fizetési módja (utánvétel, banki átutalás).

Megrendelolap

A megrendelőlapon a megjegyzés mezőben lehetőség van szöveges információ beírására (amennyiben bármilyen egyéb kérése lenne a megrendelésével, szállítással kapcsolatban).

Vásárló a Webáruház használatával kijelenti és felelőséget vállal, hogy az által megadott adatok a valóságnak megfelelnek.

Webáruházunkban regisztráció nélkül is van lehetőség megrendelések leadására.

regisztracio nelkul vasarlas

Adásvételi szerződés

Adásvételi szerződés a Vásárló és az Eladó között jön létre, amennyiben a Vásárló a megrendelőlapot véglegesíti és elküldi.

A Webáruházban látható termékek ára tartalmazza az áfát és forintban értendő.

A termékek árán felül a Vásárlót terhelik a Termék szállításának költsége (szállítási díj), ami a megrendelés összegétől függően, ingyenes vagy 990 Ft.

Megrendelés elküldését követően az Eladó elektronikus levél formájában megerősíti a Vásárló felé a megrendelés elfogadását, kötelezettségvállalását és az Adásvételi szerződés létrejöttét (amennyiben probléma lenne a megrendeléssel, akkor emai formájában tájékoztatást küld az Eladó a Vásárló részére). Az Adásvételi szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek azt a szolgáltató nem iktatja.

Fizetési feltételek és módok

Utánvétel: készpénzzel fizetés a termék átvételekor (futárszolgálatunk részére).

Banki átutalás: termék kiszállításának elindítása előtt, előre átutalja a megrendelés összegét.

Bankszámlaszám: 11711041-20799836

Személyes átvétel esetében üzleteinkben, készpénzzel és bankkártyával is van lehetőség fizetni.

Minden termékről számlát állítunk ki, amit a kiküldött termék dobozába helyezünk el (személyes átvétele esetén igény alapján állítjuk ki). A számla mellé küldünk egy vásárlói tájékoztatót és egy köszönőlevelet.

Szállítási költségek

Webáruházunkból rendelt termékeket jelenleg csak Magyarországon belül tudjuk kiszállítani.

Termék szállítási költségét a Vásárlónak kell megfizetni.

20 000 Ft feletti megrendeléseket ingyenesen szállítunk (szállítási költségét cégünk elengedi).

20 000 Ft alatt megrendeléseknél 990 Ft-os (áfával) költség mellett tudjuk kiszállítani.

Üzleteinkben személyes átvételek esetében nincs szállítási költség.

Az Adatvédelemmel kapcsolatban további információkat, az Adatvédelmi menüpontban olvashat.

Adatvédelem:
Az Ügyfél által, a rendelési folyamat során megadott adatokat a Nitrox Kft. kizárólag, a megrendelés teljesítéséhez, és a megrendelés későbbi bizonyítása céljából a törvény által meghatározott ideig tárolja. Adatokat harmadik fél részére, csak a megrendelés kiszállításának a teljesítése  érdekében, alvállalkozónkként közreműködő partnerének (DPD futárszolgálat részére)) továbbítja.