Caprice Női Fekete Bokacipő

Átlag: 5 (1 szavazat)
29 990 Ft
20 990 Ft
Modell: 
9-9-25403-29-019
Márka: 
Típus: 
Bokacipő
Cikkcsoport: 
Női
Szín: 
Fekete
Sarokmagasság: 
Lapos 2 cm alatt
Rendeltetés: 
Utcai
Felsőrész: 
Bőr
Vízállóság: 
Nem vízálló
Bélés: 
Bundabélés
Szélesség: 
Széles
Szezonalitás: 
Téli
  • Márka ismertető
  • Tájékoztató
  • Értékelések

Caprice

Caprice bokacipőkre, csizmákra még nagyobb árzuhanás! Amennyiben szereti a minden igényt kielégítő kényelmet és divatot, akkor most biztos megéri megnézni a Valentina Cipőboltok és Webáruház kínálatát! Caprice női bokacipők, Caprice női divatos csizmák is akciós áron rendelhető!

A Caprice márkát Németországban alapították, 1990-ben. A Caprice cipők a megjelenésükkel és kényelmükkel tűnnek ki. A Caprice márka a termékeit mindazoknak ajánlja, akik az elegáns megjelenés mellett a járás kényelmére is vágynak és fontosnak tartják. A Caprice cipők főként bőrből készülnek. A magas minősége ellenére a cipők elérhető áron kaphatók. A Caprice OnAIR egy szabadalmaztatott technológia a cipők klímatizálására, amit a német cég dolgozott ki, az úttörő technológia a méhsejt szerkezetre épül. Ennek a megoldásnak köszönhetően a Caprice lábbelikben cirkulál a levegő, ezen kívül védve van a túlmelegedés és a hideg ellen.

A folyamatos megrendelések okán az árukészletünk változik, ezért ritkán, de előfordulhat, hogy az adott üzletünkben a mai napon eladtuk a kiválasztott terméket (ebben az esetben email formájában tájékoztatjuk).
 
Amennyiben személyesen szeretné megvásárolni a kiválasztott lábbelit, akkor előtte érdeklődjön, hogy biztosan az üzletünkben van még a termék! A problémák és a kellemetlenségek elkerülése érdekében!
 
20 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítás az ország egész területén!
 
20 000 Ft-ot el nem érő rendelés esetén, 990 Ft szállítási költség terheli a vásárlás végösszegét.
 
Termék kiszállítása, 3-4 munkanapon belül! Több megrendelt lábbeli esetében ez az idő növekedhet!
 
Minden megrendelésről, számlát állítunk ki!
 
Az árak tartalmazzák az Áfa értékét is!
 

Még nem érkezett értékelés ehhez a termékhez.