Billenő Navigáció
Kosaram

Mennyire vízálló a cipőm?

Mennyire vízálló a cipőm?

Beköszöntött az ősz és vele együtt a hideg, nyirkos, esős időjárás. Így itt az ideje eltenni a nyári szandálokat, papucsokat és elővenni a zárt cipőket vagy éppen beszerezni a legújabb kedvencünket.

De milyen cipőket is válasszunk?

Biztosan már veled is előfordult, hogy felvetted legújabb szerzeményedet, majd elindultál vele dolgozni, szórakozni vagy csak egyszerűen bevásárolni és hirtelen lezúdult az égi áldás, a kedvenc cipőd pedig cserbenhagyott és simán beázott! Így vizes lett a zoknid a lábad, ami igen kellemetlen tud lenni ráadásul az egészségedet is veszélyezteted, de van megoldás erre a problémára, nem is egy.

Közkeletű tévedés, hogy a bőrcipők vízállók, mivel csak mérsékelten azok főleg, ha még a talpa is varrott, de akkor se kell elkeseredned ha ilyen cipőd van, mert könnyen orvosolható ez a probléma is.

Egyszerűen csak be kell fújnod a cipődet Búfaló Nano Power impregnáló sprayvel. Bufalo Nano Power impregnáló spray  A legújabb kutatási eredményeket a cipőápolásban is eredményesen alkalmazzák, így legkorszerűbb Nanotechnológiának köszönhetően teljesen vízállóvá varázsoljuk a cipődet. A Nano részecskék láthatatlan védőhálót képeznek a felületen, miközben a kezelt felület légáteresztő képessége változatlan marad és bármilyen lábbelire használhatod bőrre, velúrra és textilre is.

A másik megoldás, hogy Gore-Tex-es cipőt választasz. Több márka is használja azt a különleges technológiát (Ara, Legero, Fretz-men). Ezek a klasszikus, csúszásgátlós fazonok nem mennek ki a divatból, és kiváló minőségük miatt évekig hordhatod szégyenkezés nélkül. A lábbelik külső borítása többféle lehet (bőr, velúr, textil), de ami közös bennük, az a membrán réteg, a felső rész és a belső bélés között helyezkedik el, ami vízállóvá ugyanakkor lélegzővé teszi a cipőket.

Boltjainkban kedvedre válogathatsz a leggyönyörűbb cipőinkből és hasznos kellékeink közül!

Várunk nagy szeretettel!