Billenő Navigáció
Kosaram

Szívesen dolgoznál a Valentina Cipőboltokban? Akkor jelentkezz most!

Szívesen dolgoznál a Valentina Cipőboltokban? Akkor jelentkezz most!

Eladó pozícióba keresünk teljes munkaidőbe, motivált, lelkes jelentkezőket a Valentina Cipőboltok csapatába, a 13. kerületben! Várjuk a jelentkezésed!

Főbb feladatok és elvárások:

- értékesítés, kassza kezelése

- eladótér és raktár rendben tartása

- webshopos megrendelések feldolgozásában való részvétel

- rendszerben való gondolkodás, szorgalom, jó kommunikációs képesség

- önállóság, megbízhatóság, vevőbarát szemlélet és felelős munkavégzés

Ha magadra ismertél, és szeretnél egy jó csapat tagja lenni, akkor küldd el nekünk önéletrajzodat az info@valentinacipo.hu email címre. Amennyiben Te most nem keresel munkát, akkor oszd meg vagy továbbítsd légy szíves, így másoknak is tudsz segíteni!

Cégünk közel húsz éve szolgálja ki a legjobb lábbelikkel a kedves vásárlóinkat. A Valentina Cipőboltokban és cipő webáruházunkban a legszebb lábbelik, egyszerűen megtekinthetők a legnagyobb cipő márkákból (Rieker, Waldlaufer, Remonte, Legero, Jana, Caprice, Josef Seibel, Tamaris Comfort, Ara, Gabor, Skechers, Berkemann, Scholl, Medic-O, Silva, Le Soft, Sanital, Silva stb.). Kiemelt célunk, hogy vásárlóink nagyszerű termékeinket, minél gyorsabban, minél kedvezőbb áron szerezhessék be, a legnagyobb biztonságban. Ráadásul mi nem árulunk zsákbamacskát és nem raktárból értékesítünk, így minden cipőt meg lehet tekinteni személyesen és fel lehet próbálni a Valentina Cipőboltokban Budapesten! Ismerj meg bennünket és nézd meg a webáruházunkban található információkat, érdekességeket. Reméljük, hamarosan személyesen is találkozunk!