Billenő Navigáció
Kosaram

Egészségpénztári kártyával fizetnél? A Valentina Cipőboltokban és Webáruházunkban ezt egyszerűen megteheted!

Egészségpénztári kártyával fizetnél? A Valentina Cipőboltokban és Webáruházunkban ezt egyszerűen megteheted!

A Valentina Cipőboltok és Webáruházunk termékkínálata igen sokszínű, de kiemelkedik a kényelmi és gyógylábbeli kategória ezen belül pedig a kényelmi és gyógypapucsok.

Számos általunk forgalmazott lábbeli elszámolható Egészségpénztári kártyára, de a webáruházunkban közvetlen Egészségpénztári kártyával nem lehetséges a fizetés (utánvéttel, banki előre utalással vagy bankkártyával lehet fizetni jelenleg), de a termékek mellé küldött online számlát van lehetőség benyújtani az egészségpénztáruk részére és a lábbeli értékét az egészségpénztár vissza fogja fizetni.

Webáruházból történő rendelésnél a számlázási címhez kell az egészségpénztár nevét, címét feltűntetni, illetve a nevét és tagazonosító számát (megjegyzés mezőben is rögzíthet kéréseket). Amennyiben webáruházunk segítségével rendeli meg a termékeket és a személyes átvételi formát választja, akkor minden probléma nélkül lesz lehetősége az eladóink részére egészségpénztári kártyával fizetni. (Utólag nem áll módunk egészségpénztári számlát kiállítani, a hibás vagy valótlan adatok rögzítése esetén, a vásárlót terheli a felelősség és utólag nem tudjuk az adatokat módosítani).

Valentina Cipőboltokban személyesen, a felsorolt Egészségpénztári kártyákkal lehet fizetni a kedves eladóink részére.

Otp egészségpénztár

MKB-Pannónia Egészségpénztár

Prémium Egészségpénztár

Generali Egészség és Önsegélyező Pénztár

Allianz Egészség – és Önsegélyező Pénztár

Patika Egészségpénztár (Tempo 2021. április)

Új Pillér Egészségpénztár

IZYS Önsegélyező pénztár

Vasutas Egészség és Önsegélyező Pénztár