Billenő Navigáció
Kosaram

Megújult a Valentina Cipőboltok Webáruháza!

Megújult a Valentina Cipőboltok Webáruháza!

nyár

 

A nyár remek alkalom arra, hogy kipihend magad és feltöltődj energiával. Egy jól sikerült nyári időszak, nemcsak testi, hanem lelki felfrissüléssel is jár.

Sokan már jó előre  eltervezik a nyári kikapcsolódás helyszíneit,

hogy minél több és tartalmasabb élményben lehessen részük.

Nálunk az elmúlt hónapok szorgos munkával teltek, amit gondos tervezőmunka előzött meg. Elsődleges szempontunk volt, hogy úgy alakítsuk át a Valentina Cipőboltok online felületét, hogy számodra a lábbeli vásárlás valódi élmény legyen.

Az egyik fő célunk volt, hogy Te a vásárló sokkal könnyebben eligazodj a webáruházunk felületén, és pár kattintással megtalálhasd a számodra leginkább megfelelő lábbelit.

Változtattunk a cipők képi megjelenítésén is, hogy Te úgy láthasd a megtekintett cipőt az online felületünkön, mintha azt  éppen a kezedben fognád. 

Bevezettük a 360 fokos nézetet is, így kedvedre forgathatod a kiválasztott lábbelit és megtekintheted azt többféle nézetből.

Cipő webáruházból vásárolni az ma már nem "úri huncutság", hanem egy rendkívül kényelmes és gyors vásárlási forma. Mostanában már az idősebb korosztály is egyre gyakrabban vásárol internetes áruházból, hiszen ők is rájöttek, hogy időt és energiát takarítanak meg ezzel a vásárlási formával.

Az online vásárlás nem olyan mint a boltba menős, sok időt rászánós, hanem olyan, mint egy csésze kényelem aromás, finom kávé mellett üldögélős, mobiltelefonról indított rendkívül kényelmes és gyors vásárlási forma.

Ha webáruházunkban vásárolsz, akkor nem kell utazgatnod, nem probléma az sem, ha nem tökéletes a sminked és a frizurád, Meglátod, így is remek kaland lesz az internetes cipővásárlás.

További előny, hogy nincs semmi rizikó, hiszen  online vásárlás esetében 14 nap áll a rendelkezésedre, hogy visszaküld a megvásárolt cipőt, ha esetleg nem tetszik a színe, vagy nem jó a méret. Jó ha tudod, hogy a visszaküldés okát meg sem kell indokolnod.