Billenő Navigáció
Kosaram

Megérkezett a tavasz a Valentina Cipőboltokba!

Megérkezett a tavasz a Valentina Cipőboltokba!

Az elmúlt hét napsütéses időjárásának, 15-20 fokos napi hőmérsékletének köszönhetően bátran kijelenthetjük, hogy beköszöntött a tavasz. Zöldellni kezdett a természet, előbújtak a hóvirágok, csicseregnek a madarak és megjelentek az első gólyák és fecskék. Végre elfelejthetjük a téli csizmákat, meleg, bundás bokacsizmákat, bokacipőket és itt az idő, hogy a tavaszi cipők előkerüljenek a dobozaikból vagy beszerezzük legújabb kedvenc tavaszi/nyári lábbelinket! 

A tavaszi időjárás változékony: esik az eső, fúj a szél, vagy éppen hétágra süt a nap, így biztosan nehéz kiválasztanod a megfelelő cipőt. Nálunk beszerezheted legújabb sportos vagy csinos félcipődet, balerinádat, magas sarkúdat, lyukacsos vagy oldalt nyitott félcipődet vagy mokaszinodat nemtől és életkortól függetlenül! Sőt már érkeznek a szebbnél szebb és csinosabbnál csinosabb szandálok, szlingek és utcai papucsok is! Legyen az bőr, minőségi műbőr, velúr, nubuk, textil vagy vászon nálunk biztosan megtalálod a kedvedre való cipőt!

Unod már a sötét színeket? Nálunk válogathatsz a trendi és divatos színek közül! Sárga, zöld, rózsaszín, piros, metál, színes vagy mintás? Ezek a színek biztosan jobb kedvre derítenek és feldobják a napodat a szürke téli hétköznapok után!

Cipőboltjainkban vagy webáruházunkban beszerezheted a legismertebb német, olasz, spanyol Tavaszi cipők - Valentina cipőbolt kényelmi és divatmárkákat (Rieker, Waldlaufer, Tamaris, Bugatti, Ara, Jana, Gabor, Pikolinos, Josef Seibel, Romika, Jungla, Marila, Marco Tozzi, Berkemann, Scholl, Legero, S.Oliver, Belle, Inuovo, Jenny Ara, Portania, Remonte, Sherlock Soon, SPK, Skechers),  amelyek nem csak szépek, és csinosak, de technológiai megoldásaiknak köszönhetően (puha talpbetét, antishock-os sarok, rugalmas talp stb.) kényelmes járást biztosítanak akár egész napra, legyen az egy magas sarkú vagy egy lapos, de csinos vagy sportos cipő!

Boltjainkban különböző árukészlettel várunk téged, ahol kedves és szakképzett eladóink segítenek neked a megfelelő fazon kiválasztásában, vagy otthonod kényelméből rendelhetsz webáruházunkból az év bármely napján az ország bármely pontjáról! Megrendelésedet kérheted hét budapesti üzletünk közül bármelyikbe, ahol hét napod van személyesen átvenni azt, de nem terhel vásárlási kötelezettség!

Látogass el hozzánk és légy te az első, aki nálunk szerzi be legújabb tavaszi/nyári lábbelijét! Várunk téged szeretettel!