Billenő Navigáció
Kosaram

Kivehető talpbetét? Waldlaufer a megoldás!

Kivehető talpbetét? Waldlaufer a megoldás!

Saját talpbetéttel se lehet gond, ha egy Waldlaufer lábbelit hordasz, főleg így nyáron, amikor a szandálokba és papucsokba nem lehet belerakni őket. Erre ad megoldást a közel hatvan éves német Waldlaufer márka hölgyeknek és uraknak egyaránt.

A Waldlaufer cég világszerte exportálja lábbelijeit Európa összes országán kívül, az USA-ba, Kanadába, Japánba, Izraelbe, Kuvaitba és Ausztráliába is.

A Waldlaufer lábbelik mindig kiváló minőségű, ellenőrzött puha bőrből készülnek, vagy rugalmas légáteresztő anyagokból, széles színválasztékban és mindegyik modellből kivehető a talpbetét. Igen! A szandálból és a papucsból is! Így azoknak is kitűnő választás lehet, akiknek muszáj hordaniuk a saját talpbetétjüket és így nem kell egy számmal nagyobb cipőt venni, hogy a talpbetét is beleférjen. Valamint higiéniai okokból is praktikus választás, hiszen könnyen tisztítható, valamint minden talpbetét aktív szén hozzáadásával készül, amely semlegesíti a gombákat és a baktériumokat. Waldlaufer cipőmárka

Ugyanakkor nem csak ennyi előnye van ennek a német márkának! Nem elég, hogy kivehető talpbetétűek, de a gyári ortopédiailag kialakított talpbetétjük is nagyon kényelmes. A Proaktív talpbetéttel készült modelleknél a masszázs párnák stimulálják a reflexzónákat, amelyek serkentik a vérkeringést, jótékonyan hatva ezzel a szervezet energia ellátására. Négy féle szélességben (G, H, K, M) készülnek a modellek, így az is könnyen találhat a lábának megfelelő cipőt a kínálatból, aki keskenyebb vagy szélesebb lábfejjel rendelkezik, vagy láb deformitással küzd (kalapácsujj, bütyök).

Nagyon közkedveltek a Waldlaufer Dynamic modelljei. Ezek a lábbelik az MBT-hez hasonlóan gördülő talpúak, de mérsékelten gömbölyű a talpuk és így nem kell megtanulni bennük járni. A Dynamic talp gördülékenyebbé teszi a járást, és a párnázott talp elnyeli a betonhoz való ütődés keltette rezgések egy részét, így kevésbé fáj a derék, csípő, a sarokcsont és tehermentesíti az ízületeket is.

Boltjainkban személyesen is megtekintheted Waldlaufer cipő kínálatunkat, és személyesen fel is próbálhatod őket. Kedves és szakképzett eladóink segítenek neked a megfelelő fazon kiválasztásában. Vagy nézz körül Webáruházunkban az otthonod kényelméből, az ország bármely pontjáról az év bármely napján! Várunk szeretettel!