Billenő Navigáció
Kosaram

Milyen cipőt vegyél fel a farsangi bálra?

Milyen cipőt vegyél fel a farsangi bálra?

A farsang a tél vége és tavasz kezdete, a termékenység és bőség időszakának kezdete az ókori népek mindegyikénél jeles ünnep volt, amit különféle maszkokba és jelmezekbe bújva ünnepeltek.

A nyugati kereszténységben a karácsonyi ünnepkör lezárása, a január 6-án ünnepelt vízkereszt. Ilyenkor kezdődik a báli szezon, a farsang, mely a húsvéti nagyböjt kezdetéig, azaz hamvazószerdáig tart, ami idén március 6-ára esik. Tehát a farsangi szezonnak lassan vége, de mindig a végén vannak a legnagyobb mulatságok.

Ha te is jelmezes buliba vagy farsangi bálba készülsz, de még nem találtad meg a jelmezedhez vagy a báli ruhádhoz a megfelelő cipőt mi tudunk neked segíteni! Törpe sarok, félmagas vagy magas? Nálunk mindegyiket megtalálod. Unod már a feketét? Válogass különleges és csinos piros, sárga, rózsaszín, színes és bézs cipőink közül! A változatos színválasztéknak és formavilágnak köszönhetően mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő alkalmi magassarkú cipőt.

Cipőboltjainkban megtalálhatod a legkényelmesebb alkalmi és magassarkú márkákat (Ara, Tamaris, Caprice, Jana, Gabor, Marco Tozzi, Belle, Gerry Weber)! A Tamaris lábbelik között találhatunk elegáns irodában horható klasszikus modelleket, valamint esti alkalmi öltözékhez, divatos fiatalos buli cipőket Báli cipők egyaránt, ahol a kényelmet az Antishock-os sarok és a memóriahabos (Touch it) talpbetét biztosítja. Az Ara cipők sajátossága, hogy csillapítják a lépések rezgését megkímélve így az izomzatot, az ízületeket, a csontozatot és a magas légáteresztő képességgel optimális hőmérsékletet biztosítanak a lábnak. A Jana talpágya egyre inkább Soft Foam könnyű habbal ellátott, vagyis kényelmes, puha érzetet biztosít egész nap. Jellemző az AntiShokk sarok, mely a gerincre mért negatív hatások nagy részét minden lépésnél elnyeli, ezáltal biztosítva, hogy a test vázrendszere hosszabb ideig maradjon egészséges. A Caprice márka talpbélésének légkamrái elősegítik a levegő áramlását a lábbeliben, ez befolyással van a láb hőmérsékletére. Az úgynevezett onAIR Antishokk technológia újítás maximalizálja a járásélményt. A cipő sarkában található légkamrák ütéscsillapító hatásúak, így kímélik a gerincet és az ízületeket. A Gabor lábbelik biztosítják a sikkes megjelenést és a kényelmet puha bőr felsőrészüknek és rugalmas talpuknak köszönhetően. A Marco Tozzi modellek minden igényt kielégítő stílusos cipők, a fiatalos divattól a klasszikus elegancián át az aktív kényelemig. A gerincet kímélő AntiShokk sarokmegoldással készült cipőkben kényelmesebb a járás, a puha, memóriahabos FeelMe talpbélés pedig igazodik a láb formájához. A Gerry Weber cipőket úgy tervezték, hogy még a magasabb sarkú modellek se okozzanak láb és derékfájást, ha sokáig kell benne állni, hiszen a tömör szögletes sarok kényelmes tartást biztosít.

Látogass el cipőboltjainkba vagy nézz körül webshopunkban és válogass csinosabbnál csinosabb kényelmes és divatos magas sarkúink közül, hogy te legyél az, akinek a lábáról nem tudják levenni a szemüket a bál résztvevői!

Kedves szakképzett eladóink várnak szeretettel és segítenek neked a megfelelő cipő megtalálásában!