Billenő Navigáció
Kosaram

40. születésnapi kuponnapok a Valentina Cipőboltban!

40. születésnapi kuponnapok a Valentina Cipőboltban!

Ismét eltelt egy év, a Sugár Üzletközpont idén ünnepli fennállásának 40. évét!

Ennek örömére és megünneplésére pedig nem mással készül, mint egy minden eddiginél hatalmasabb kuponhétvégével! November 12. és 15. között - csütörtöktől vasárnapig - 40. Születésnapi Kuponhétvégénk keretein belül óriási kedvezményekkel, és még annál is nagyobb nyereményekkel várunk a Sugár Üzletközpontban a Valentina Cipőboltban!

November a vásárlások szerelmeseinek igazi ajándék!

Ha már készülsz a hidegebb napokra, akkor szerezd be hozzájuk most a legújabb cipőket, bokacipőket vagy csizmákat a téli szezonra! Keresd nálunk a legnagyobb márkákat és hatalmas választékból rendelhetsz webáruházunkból vagy vásárolhatsz a Valentina Cipőboltokban 20 %-os kedvezménnyel! Rendeld meg online és vedd át 7 napon belül személyesen üzletünkben a megrendelt terméket, ha esetleg nem megfelelő a lábbeli, akkor egyszerűen csak elállsz a vásárlástól, mivel vásárlási kötelezettséged nincs, így a legnagyobb biztonságban vásárolhatsz.

Valentina Cipőbolt

1148 Budapest, Örs Vezér tere 24. Sugár üzletközpont cipőbolt  

Sugár Üzletközpont földszint

Hétfő - Péntek 09:00 - 19:00 *

Szombat 10:00 - 19:00 *

Vasárnap 10:00 - 18:00

Tel: +36 1 220 32 68

(* Üzletünk nyitvatartása módosult 2020. november 11.)

A Sugár Kuponhétvége ideje alatt történő, minden 5 000 Ft feletti vásárlás esetén garantált ajándékként egy Sugár Mozi mozijegykupont adunk, ehhez csak annyit kell tenned, hogy blokkoddal regisztrálsz földszinti információs pultunknál. Ha regisztráltál, akkor nem csak egy mozijegykuponnal leszel gazdagabb, hanem részt vehetsz nyereményjátékunkban is, ahol akár a fődíjat is megnyerheted, egy 600 000 Ft értékű „Relax and Dream PRO” masszázsfotelt, vagy a számtalan szuper nyeremény egyike is a Tiéd lehet, köztük egy DELL Inspiron 15 3593 Notebook, vagy egy Samsung 50” 4K Ultra HD QLED Smart Tv.

Akciós kuponlapokat csütörtöktől (november 12.) átveheted a résztvevő üzletekben, vagy a Sugár Üzletközpont hostesseinél, de akár le is töltheted.

Várunk nagy szeretettel!