Billenő Navigáció
Kosaram

Legújabb Valentina Cipőboltunk a Szent István krt. 6. szám alatt!

Legújabb Valentina Cipőboltunk a Szent István krt. 6. szám alatt!

Legújabb Valentina Cipőboltunk teljesen megújult kívülről és belülről a Szent István krt. 6 szám alatt! Így a legnagyobb kényelemben és még nagyobb belsőtérrel várjuk a törzsvásárlóinkat és cipők szerelmeseit a jövőben!

Az elmúlt időszakban mindent megtettünk, hogy minél szebb környezetben tudjuk fogadni a kedves vásárlóinkat. Így most már nem csak a legjobb cipőkkel, bokacipőkkel, papucsokkal és szandálokkal várjuk, hanem üzletünk arculata is minden igényt kielégítő szépségben pompázik és a legmodernebb felszereltséggel rendelkezik.

 

Valentina Cipőbolt (Scholl cipőbolt)

1137 Budapest, Szent István krt. 6.

Hétfő - Péntek 10:00 - 18:00

Szombat 10:00 - 14:00

Tel: +36 1 312 38 82

Folyamatosan érkeznek a legújabb tavaszi cipők a legnagyobb cipő márkákból: Rieker, Remonte, Waldlaufer, Scholl, Berkemann, Ara, Jenny, Gabor, Legero, BeLLE, Tamaris, Jungla, Marila, SPK, Iko, Pikolinos, Inuovo, s.Oliver, Jana, Caprice, Skechers, Aco, Portania, Medic-O, Bugatti, Imac, Chonpol, Fretz-men, Michelle, Anatomic, Marco Tozzi, Zodiaco, Josef Seibel, Romika, Gerry Weber, Arua, Fargeot, Podowell, Sabatina, Flexx, Le Soft, Sanital, Saniflex, Isasa, Silva, Alpina, Fjall Raven táskák, Police pénztárcák, Cross tárcák, Bufaló láb és cipőápolás.

Rendeld meg webáruházunkból a legjobb lábbeliket és vedd át személyesen, 7 napon belül a cipőüzleteinkben, így egyszerűen igénybe veheted törzsvásárlói programunk előnyeit is, mivel ha bármelyik Valentina Cipőboltban 15 000 Ft felett vásárolsz, kapsz egy pecsétet törzsvásárlói kártyádra, és így a hatodik teljes árú cipőt 50%-kal olcsóbban vásárolhatod meg két éven belül. Üzleteinkben szakértő eladók segítenek, a legmegfelelőbb lábbelik kiválasztásában!

Várunk nagy szeretettel!