Billenő Navigáció
Kosaram

Minden üzletünket bezárjuk, de webáruházunk továbbra is működik!

Minden üzletünket bezárjuk, de webáruházunk továbbra is működik!

Ezúton szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy Magyarország Kormánya által a koronavírussal (COVID-19) kapcsolatban hozott intézkedések értelmében 2021. március 8-22-ig a cipőboltjaink bezárjuk.

Webáruházunk továbbra is működik és a megrendeléseket házhoz tudjuk szállítani, de az üzleteinkben a személyes átvételi formát nem tudjuk biztosítani a következő időszakban a megrendelőink számára, csak a házhozszállításokat! Webáruházunkból történő rendeléseknél előfordulhat, hogy nem tudjuk időben a szállítást teljesíteni, így az ilyen esetekben megrendelőinket email-ben fogjuk tájékoztatni a késedelmes szállításról. A csomagokat a DPD futárszolgálat segítségével kézbesítjük (munkanapokon 8:00 - 18:00 között), de erről minden megrendelőnket külön informálnak a megrendelésben rögzített email címen (ha nem felel meg a szállítás időpontja, akkor lehetőség van a módosításra).

Próbálunk mindent megtenni, hogy ezekben a nehéz időkben megfelelő színvonalas szolgáltatást tudjunk biztosítani. Ha kérdés vagy kérés lenne, akkor fordulj hozzánk bizalommal.

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:

email címünk: info@valentinacipo.hu

telefonszámunk: 06-1-319-3399).

Folyamatosan figyelemmel kísérjük és követjük a kormányzati és hatósági iránymutatásokat, melyről bővebben a koronavírus - COVID-19 koronavirus.gov.hu oldalon lehet tájékozódni. A továbbiakról folyamatos tájékoztatást adunk weboldalunkon és közösségi média felületeinken.

Az egészség most a legelső, így kérjük, hogy mindenki fokozottan figyeljen és kövesse a hatósági intézkedéseket! Vásárlóink és munkatársaink egészsége a legfontosabb a számunkra, fogjunk össze és győzzük le együtt a koronavírust!