Billenő Navigáció
Kosaram

Októberi kuponnapok a Sugár Üzletközpontban található Valentina Cipőboltban!

Októberi kuponnapok a Sugár Üzletközpontban található Valentina Cipőboltban!

Szeptemberi kuponnapok alatt 20 %-os kedvezményt biztosítunk a legújabb lábbelikre!

Akciós kuponlapjainkat átveheted a Valentina Cipőboltban vagy a Sugár Üzletközpont hostesseinél, de akár le is töltheted. Ne habozz, látogass el hozzánk, és érvényesítsd kedvezményedet és szólj az ismerőseidnek is! Cipőboltunkban a következő Valentina cipőbolt - Sugár üzletközpont cipőmárkákból vásárolhatsz kedved szerint: Rieker, Remonte, Waldlaufer, Scholl, Berkemann, Ara, Jenny, Gabor, Legero, BeLLE, Tamaris, Inuovo, Jana, Caprice, Skechers, Josef Seibel, Romika, Gerry Weber, Aco, Portania, Medic-O, Bugatti, Imac, Chonpol, Fretz-men, Michelle, Marco Tozzi, Zodiaco, Novelty, Arua, Fargeot, Podowell, Sabatina, Flexx, Le Soft, Sanfit, Saniflex, Silva, Alpina, Biomodex.

Ha pedig egy mindent igényt kielégítő női táskára vágysz, akkor azt is nálunk biztosan megtalálod (Rieker táskák, Remonte táskák, Gabor táskák, Ara táskák és Fjall Raven táskák).

Valentina Cipőboltokban szakértő eladók segítenek a legtökéletesebb lábbelit megtalálni az év minden napján! Ismerj meg bennünket és látogass el üzleteinkbe vagy webáruházunkba!

Valentina Cipőbolt

1148 Budapest, Örs Vezér tere 24.

Sugár Üzletközpont földszint

Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00

Szombat: 10:00 - 20:00

Vasárnap: 10:00 - 18:00

Tel: +36 1 220 32 68

Rendelj webáruházunkból és vedd át személyesen üzletünkben, így biztosan ott lesz a kiválasztott lábbeli, amit egyszerűen felpróbálhatsz, ha pedig nem kényelmes, akkor egyszerűen elállhatsz a vásárlástól! A személyes átvételes rendelésekre 7 napot biztosítunk!

Várunk nagy szeretettel a Sugár kuponnapokon!