Billenő Navigáció
Kosaram

Februári sugár kuponnapok a Valentina Cipőboltunkban!

Februári sugár kuponnapok a Valentina Cipőboltunkban!

Februári Kuponhétvégével várunk péntektől vasárnapig a Sugár Üzletközpontban található Valentina Cipőboltunkba. Nálunk felpróbálhatod a legjobb lábbeliket és most 20-50 %-os kedvezménnyel vásárolhatsz! *

Kihasználhatod a törzsvásárlói programunk előnyeit is, mivel ha bármelyik Valentina Cipőboltban 15 000 Ft felett vásárolsz, kapsz egy pecsétet törzsvásárlói kártyádra, és így a hatodik teljes árú cipőt 50%-kal olcsóbban vásárolhatod meg két éven belül. Üzleteinkben szakértő eladók segítenek, a legmegfelelőbb lábbelik kiválasztásában!

Február 11. és 13. között háromnapos Februári Kuponhétvégével várunk a Sugár Üzletközpontban, ahol óriási kedvezményekkel és egy szuper nyereményjátékkal is készülnek!

Ezen a hétvégén akár egy Sugár Mozi ajándékutalvány is a Tiéd lehet a Sugár Mozi jóvoltából! Az ajándékutalvány tartalma: 4 db Sugár Mozi tiszteletjegy, és 4 db általad választott menü a mozi büféjében.

Mit kell tenned ezért?

  1. Vásárolj a Sugár Üzletközpontban a kuponhétvége ideje alatt legalább 5 000 Ft értékben!

  2. Nyugtáddal regisztrálj promóciós játékunkra a földszinten található információs pultunknál!

  3. Őrizd meg a nyugtát, és várd az értesítést, hogy Tiéd lett-e a nyeremény!

A kuponlapokat ezentúl már nem csak a Sugár Üzletközpontban veheted át, ITT le is töltheted, de ami még jobb, hogy csütörtöktől (február 10.) már a Sugár Applikációban is megtalálod a kedvezményre jogosító kuponokat! Töltsd le applikációnkat Android, vagy iOS-eszközödre, és nincs más dolgod, mint a vásárláskor bemutatni a kupont okostelefonodon!

forrás: sugar.hu

*Akció a megjelölt termékekre vonatkozik.