Billenő Navigáció
Kosaram

Sugár kuponnapok február 12-14 között, akár 50 %-os kedvezmények!

Sugár kuponnapok február 12-14 között, akár 50 %-os kedvezmények!

Téli leárazás felturbózva! Az akár 50%-os kedvezménynek egyszerűen nem lehet ellenállni! Most minden eddiginél nagyobb kedvezménnyel vásárolhatod meg őszi/téli kínálatunka, így egyszerűen beszerezheted a legvagányabb bokacipőket és csizmákat! Ráadásul üzleteinkben igénybe veheted törzsvásárlói programunk előnyeit is, mivel ha bármelyik üzletünkben 15000 Ft felett vásárolsz, kapsz egy pecsétet törzsvásárlói kártyádra, és így a hatodik teljes árú cipőt 50%-kal olcsóbban vásárolhatod meg két éven belül.

Valentina Cipőbolt - Sugár üzletközpont

Valentina Cipőbolt
1148 Budapest, Örs Vezér tere 24.
Sugár Üzletközpont földszint
Hétfő - Péntek: 9:00 - 19:00*
Szombat: 10:00 - 19:00*
Vasárnap: 10:00 - 18:00
Tel: +36 1 220 32 68

Forgalmazott márkánik: Rieker, Remonte, Josef Seibel, Romika, Gerry Weber, Waldlaufer, Scholl, Berkemann, Ara, Jenny, Gabor, Legero, BeLLE, Tamaris, Pikolinos, Inuovo, s. Oliver, Jana, Caprice, MEDIC-O, Bugatti, Imac, Chonpol, Fretz-MEN, Marco Tozzi, Zodiac, Alpina, Arua, Sabatina, Flexx, Le Soft, Sanfit, Gioseppo, Biomodex, Silva.

Üzletünkben szakértő eladók segítenek, a legmegfelelőbb lábbelik kiválasztásában!

Várunk nagy szeretettel a hétvégén!


Február 12. és 14. között kerül megrendezésre a Sugár Üzletközpont Februári Kuponhétvégéje, melynek keretében most nem csak óriási kedvezményekkel, de egy izgalmas nyereményjátékkal is várunk! Ezen a hétvégén ugyanis Tiéd lehet akár egy páros masszázs is az Ananda Masszázsszalon jóvoltából!

Vásárolj a Sugár Üzletközpontban a kuponhétvége ideje alatt legalább 5 000 Ft értékben!

Nyugtáddal regisztrálj promóciós játékunkra a földszinten található információs pultunknál!

Őrizd meg a nyugtát, és várd az értesítést, hogy Tiéd lett-e a nyeremény, az Ananda Masszázsszalon által felajánlott páros masszázs!

A kuponlapokat ezentúl már nem csak a Sugár Üzletközpontban veheted át, de le is töltheted azt honlapunkról, de ami még jobb, hogy mostantól már a Sugár Applikációban is megtalálod a kedvezményre jogosító kuponokat! Töltsd le applikációnkat Android, vagy iOS-eszközödre, és nincs más dolgod, mint a vásárláskor bemutatni a kupont okostelefonodon! forrás: https://sugar.hu