Billenő Navigáció
Kosaram

Valentin Napra lepd meg szerelmedet egy igazán hasznos ajándékkal!

Valentin Napra lepd meg szerelmedet egy igazán hasznos ajándékkal!

A sok haszontalan ajándék mellett válasz egy igazán praktikus és időtálló meglepetést, így szerelmed biztosan minden nap gondolni fog rád, amikor a Tőled kapott kedvenc cipőjét, papucsát viseli! Ajándékozz kényelmes lépéseket és örömöt fogsz okozni minden lépésnél, ezáltal a Valentin napi meglepetés egész évben kitarthat és szerelmetek örökké tarthat!

Ha esetleg nem lenne megfelelő a megrendelt lábbeli, akkor sem kell szomorkodnod, mivel Valentin Nap - Valentina cipőbolt egyszerűen visszaküldheted vagy személyesen bármelyik üzletünkbe visszahozhatod és mi visszautaljuk a megrendelés összegét! Vagy látogassátok meg Valentina Cipőboltjainkat és válasszátok ki egymásnak a legszebb és legkényelmesebb lábbeliket, amiket nálunk biztosan megtaláltok a szerelem napján!

Szent Bálint (Valentin) a szerelmesek és fiatal házasok védőszentje, az angolszász országokban elterjedt szokást a 20. század végétől világszerte elterjedt. Ezen az ünnepen a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket és szerelmes üzenettel kedveskednek egymásnak.

„A szerelem olyan szorosan és bensőségesen láncol hozzád, hogy semmi mással nem tudok foglalkozni és sehová sem tudok eljutni. Minden más vágytól, akár attól is, amely legjobban megfelel jellememnek és lényemnek, meg tudok szabadulni, de lehetetlen kiirtanom azt az érzést, amely fájdalmasan, de elhallgathatatlanul súgja a fülembe a nap és az éjjel minden percében, hogy te vagy Isten legédesebb, legkedvesebb teremtménye.”

Gottfried August Bürger