Billenő Navigáció
Kosaram

Valentina cipőboltok ünnepi nyitvatartása!

Valentina cipőboltok ünnepi nyitvatartása!

Korábbi évekhez hasonlóan ünnepi nyitvatartásunkkal próbálunk meg segíteni, hogy mindenki nyugodtan meg tudja vásárolni a legjobb, legszebb és legkényelmesebb lábbeliket karácsonyra! Karácsonyi ünnepek már közelednek, ennek alapján bronz-, ezüst- és aranyvasárnap minden üzletünk nyitva lesz!

Az adventi várakozás az év egyik legszebb pillanata, készüljünk az ünnepekre, szeretetben, békeségben és boldogságban. Az Adventi időszakban kezdődik a karácsonyra történő lelki felkészülés, ami négy vasárnapon át tart, így minden vasárnap üzleteink is nyitva lesznek. 

Ha nincs ötleted és nem akarsz ismét haszontalan karácsonyi vacakokat tenni a fa alá, akkor mi tudunk egy minden igényt kielégítő elegáns ötlete adni! Vásárolj üzleteinkben Valentina Cipőboltok ajándékutalványt, ami bármikor beváltható és a legjobb, legszebb lábbelikből lehet vásárolni. Egy ajándék utalvánnyal nem tudsz megbántani senkit sem és biztosan örömöt fogsz okozni. Az ajándékutalvány segítségével, az ajándékozott a stílusához legjobban illő lábbelit tudja majd megvásárolni.

Vagy meglepheted szeretteidet vagy önmagadat egy olyan ajándékkal, amire évek múlva is szívesen fogsz emlékezni. Így, ha szeretnéd igazán emlékezetessé tenni az idei karácsonyt akkor ne törd tovább a fejedet, rendelj kényelmi, gyógypapucsokat vagy klumpákat (Scholl, Berkemann, Medic-O, Sanitel, Arua, Silva, Saniflex, Le Soft). A fiatalok számára pedig a legújabb, stílusos POLICE és CROSS tárcák vagy táskák is nagy örömet tudnak okozni.

Várunk nagy szeretettel a Valentina cipőboltokban és cipő webáruházunkban!