Billenő Navigáció
Kosaram

39. születésnapi Kuponhétvége a Sugár Üzletközpontban a Valentina Cipőboltban!

39. születésnapi Kuponhétvége a Sugár Üzletközpontban a Valentina Cipőboltban!

Ennek örömére és megünneplésére pedig nem mással készül, mint egy óriási kuponhétvégével! November 7. és 10. között - csütörtöktől vasárnapig - 39. Születésnapi Kuponhétvégénk keretein belül óriási kedvezményekkel, és még annál is nagyobb nyereményekkel várunk Téged is a Sugár Üzletközpontban a Valentina Cipőboltban!

Akciós kuponlapjainkat átveheted a Valentina Cipőboltban vagy a Sugár Üzletközpont hostesseinél, de akár le is töltheted. Ne habozz, látogass el hozzánk, és érvényesítsd kedvezményedet és szólj az ismerőseidnek is! Cipőboltunkban a következőValentina cipőbolt - Sugár üzletközpont cipőmárkákból vásárolhatsz kedved szerint: Rieker, Remonte, Waldlaufer, Scholl, Berkemann, Ara, Jenny, Gabor, Legero, BeLLE, Tamaris, Inuovo, Jana, Caprice, Skechers, Josef Seibel, Romika, Gerry Weber, Aco, Portania, Medic-O, Bugatti, Imac, Chonpol, Fretz-men, Michelle, Marco Tozzi, Zodiaco, Novelty, Arua, Fargeot, Podowell, Sabatina, Flexx, Le Soft, Sanfit, Saniflex, Silva, Alpina, Biomodex. Ha pedig egy női táskára vágysz, akkor azt is nálunk biztosan megtalálod (Rieker táskák, Remonte táskák, Gabor táskák, Ara táskák és Fjall Raven táskák).

Valentina Cipőboltokban szakértő eladók segítenek a legtökéletesebb lábbelit megtalálni az év minden napján! Ismerj meg bennünket és látogass el üzleteinkbe vagy webáruházunkba!

Valentina Cipőbolt Budapest Cipőbolt - Sugár üzletközpont

1148 Budapest, Örs Vezér tere 24.

Sugár Üzletközpont földszint

Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00

Szombat: 10:00 - 20:00

Vasárnap: 10:00 - 18:00

Tel: +36 1 220 32 68

Rendelj webáruházunkból és vedd át személyesen üzletünkben, így biztosan ott lesz a kiválasztott lábbeli, amit egyszerűen felpróbálhatsz, ha pedig nem kényelmes, akkor egyszerűen elállhatsz a vásárlástól! A személyes átvételes rendelésekre 7 napot biztosítunk!

A Sugár Kuponhétvége ideje alatt történő, minden 5 000 Ft feletti vásárlás esetén garantált ajándékként egy Sugár Mozi mozijegykupont adunk, ehhez csak annyit kell tenned, hogy blokkoddal regisztrálsz földszinti információs pultunknál. Ha regisztráltál, akkor nem csak egy mozijegykuponnal leszel gazdagabb, hanem részt vehetsz nyereményjátékunkban is, és Tiéd lehet a nyeremények egyike, egy Sugár VIP-kártya, vagy akár egy két fő részére szóló háromnapos wellnesshétvége a Sugár Üzletközpont felajánlásával!

Várunk nagy szeretettel a Sugár kuponnapokon a Valentina Cipőboltunkban!