Billenő Navigáció
Kosaram

Ara lábbelik a kényelem és a divat megtestesítői!

Ara lábbelik a kényelem és a divat megtestesítői!

A németországi Ara AG. már több, mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik cipőgyártás terén. Csak kiváló minőségű és ellenőrzött alapanyagokat használnak fel a gyártás során és sok cipő kézi varrással készül, így biztosítva a lábbeli hosszú élettartamát. Különleges formatervezésűek, így nemcsak rendkívül divatosak az Ara lábbelik, hanem kényelmesek egész napos viselés mellett is. Jól tartják a lábat, ergonomikus kialakításuknak és különleges talpkidolgozásuknak köszönhetően pedig jól illeszkednek a láb formájához. Csillapítják a lépések által keltett rezgéseket, így megkímélve a láb izomzatát, az ízületeket, a csontozatot és a szalagokat. 

ARA női cipők

Az Ara női termékkínálata rendkívül sokoldalú, megtalálhatóak benne a balerina cipőtől a különböző magassarkúakon át, a mokaszinokig és a sportos cipőkig minden. Ugyanakkor a klasszikus fazonokat sem hagyták el, melyek soha nem mennek ki a divatból. Így minden korosztályú és stílusú hölgy megtalálja a neki való fazont az Ara cipői között.

Azoknak sem kell lemondani ezekről a remek cipőkről, akiknek saját talpbetétjük van, ugyanis egyes Ara modellekből kivehető a talpbetét így nem kell eggyel nagyobb méretű cipőt venni, hogy a saját talpbetét is beleférjen.

A Featherlight jelzéssel ellátott lábbelik, ahogy az a nevében is benne van pehelysúlyúak, így nem terhelik meg a lábat, nem kell még a cipő súlyát is cipelni. Különlegesen könnyű talp és modern technológiával készült anyagok biztosítják a könnyűséget, így a lábak nem fáradnak el olyan hamar.

ARA női sportcipő - Valentina Cipőboltok és Webáruház A comfort flex-szel ellátott cipők rugalmas talpúak, így biztosítják a gördülékeny, dinamikus járást, valamint csillapítják az ütődések által keltett rezgést, megkímélve így a csontozatot és az ízületeket.

A Gore-Tex-es lábbelik remek választás az esős átmeneti időszakban vagy télen, hiszen garantáltan vízállóak, ugyanakkor a modern technológiának köszönhetően légáteresztő marad a cipő.

Az Ara cipők többféle bőségben készülnek (G, H, H1/2, K), így azoknak is kitűnő választás, akik keskeny vagy éppenséggel széles lábfejjel rendelkeznek.

Az Ara kollekcióinak egy része angol számozással (félszámonként növekvő) másik része francia (egész számonként növekvő) méret számozással van ellátva, így valóban nagyon könnyen megtalálhatjuk a nekünk megfelelő modellt.

Webshopunkban megtekintheted az Ara cipő kínálatunkat otthonod kényelméből, vagy látogass el boltjainkba, ahol személyesen is válogathatsz és fel is próbálhatod őket! Várnak téged szeretettel!