Billenő Navigáció
Kosaram

BLACK FRIDAY a Valentina Cipőboltokban és Webáruházunkban, november 26-29.

BLACK FRIDAY a Valentina Cipőboltokban és Webáruházunkban, november 26-29.

BLACK FRIDAY a Valentina Cipőboltokban és Webáruházunkban ebben az évben utójára! Ezért egész hétvégén dübörög a BLACK FRIDAY akciónk, kihagyhatatlan lehetőségekkel és a legnagyobb árzuhanásokkal! Várunk nagy szeretettel!

BLACK FRIDAY ideje alatt november 26-29-ig, a legújabb lábbeliket 20 %-os kedvezménnyel megvásárolhatod, de ennél sokkal nagyobb árzuhanásokkal is találkozhatsz.

Rendelj egyszerűen webáruházunkból és rendelésedet vedd át üzleteinkben, személyes átvétel esetén nem terhel vásárlási kötelezettség és 7 napod van rá! Ha pedig nem szeretnél a rossz időben kimozdulni a kedvenc foteledből, akkor 3 munkanapon belül kiszálltjuk a megrendelt, csizmát, bokacipőt, papucsot vagy táskát! Egyszerűen válogathatsz a legnépszerűbb márkáinkból webáruházunkban és üzleteinkben: Rieker, Remonte, Ara, Berkemann, Josef Seibel, Romika, Gerry Weber, Legero, Gabor, Pikolinos, Scholl, Tamaris, Jana, Jungla, Inuovo, Sherlock Soon, Gabor, Waldlaufer, s.Oliver, BeLLE, Inuovo, Caprice, Jenny, Portania, s. Oliver, Bugatti, Fretz-Men, Michelle, Arua, Medic-o, Silva, Le Soft.

Várunk nagy szeretettel egész hétvégén!