Billenő Navigáció
Kosaram

BLACK FRIDAY csak a Webáruházunkban!

BLACK FRIDAY csak a Webáruházunkban!

BLACK FRIDAY november 25-28. között csak a Webáruházunkban! Így elsőnek neked szólunk, hogy egész hétvégén dübörögnek akciók és a kihagyhatatlan lehetőségek, rendelj a legnagyobb biztonságban otthonod kényelméből. Most érdemes kihasználnod a BLACK FRIDAY akciónkat, mivel minden legújabb lábbelire 20 %-os kedvezményt biztosítunk, így ne maradj le róla rendeld meg a legjobb bokacipőket, csizmákat, papucsokat vagy táskákat amit akár már a karácsonyfa alá is betehetsz. Természetesen Webáruházunkban még nagyobb kedvezményeket is találhatsz, ha ügyesen válogatsz.

Rendelj egyszerűen webáruházunkból és rendelésedet vedd át üzleteinkben, személyes átvétel esetén nem terhel vásárlási kötelezettség és 7 napod van rá! Ha pedig nem szeretnél a hűvösebb időben kimozdulni a kedvenc foteledből, akkor pár napon belül kiszálltjuk a megrendelt, csizmát, bokacipőt, cipőt, papucsot vagy táskát (több termék megrendelésnél a szállítási idő növekedhet).

A legnagyobb biztonságban válogathatsz a legnépszerűbb márkáinkból webáruházunkban: Rieker, Remonte, Ara, Berkemann, Legero, Gabor, Pikolinos, Scholl, Tamaris, Jana, Jungla, Inuovo, Sherlock Soon, Gabor, Waldlaufer, s.Oliver, Skechers, Josef Seibel, Romika, Gerry Weber, BeLLE, Inuovo, Caprice, Jenny, Portania, s. Oliver, Bugatti, Fretz-Men, Marco Tozzi, Jenny, Le soft, Arua, Medic-o, Silva, Sanital, Saniflex, Fjall Raven, Police, Cross.

Várunk nagy szeretettel egész hétvégén!