Billenő Navigáció
Kosaram

Divatos Rieker és Remonte táskák megérkeztek!

Divatos Rieker és Remonte táskák megérkeztek!

Minden nő számára az egyik legfontosabb, hogy szép, új táskája legyen és mindent gyorsan megtaláljon benne. Női öltözék meghatározó eleme egy tökéletes női táska, ami a legfontosabb dolgokat elrejti a kíváncsi szemek elő, amire nap mint nap szükség lehet. Így nem is csoda, hogy egy igazi hölgy számára elengedhetetlen kellék, egy megfelelő stílusú és színben hozzá illő táska. A női táska minden hölgy gardróbjának fontos része, hiszen a fél életünket ebben hordjuk mindennap. Elfér benne a zsebkendő, kulcs, tükör, nasi, egy üveg víz, esernyő, és minden kulcsfontosságú dolog, ami az aktuális naphoz szükséges. Reggel felkelünk, felvesszük az alkalomhoz illő ruhánkat (legyen az egy séta, munka, buli, bevásárlás), és kiválasztjuk hozzáillő kiegészítőket, a cipőt és a táskát.

Valentina Cipőbotokban többféle mintával és méretben kaphatók a legnagyobb cipőmárkák (Rieker, Remonte) által gyártott táskák, mely azoknak az igényeit is kielégíti, akik a cipőjükhöz keresnek táskát. A Rieker, Remonte táskák puha, kiváló minőségű műbőrből készülnek, strapabíróak, így évekig tudod majd hordani kedvenc táskádat. Választhatsz az egyszínű, színes és mintás darabok közül, melyek fiatalosak, divatosak és élénkségükkel feldobják a napodat. Budapesti Cipőüzleteinkben mindenki megtalálhatja a neki megfelelő méretet és fazont.

A Valentina cipőboltokban személyesen is megtekintheted a női táskákat vagy webáruházunkból kedved szerint válogathatsz, a legújabb Rieker és Remonte táskákból!



Kapcsolódó termékek