Billenő Navigáció
Kosaram

Divatos táskák a Valentina Cipőboltokban és Webáruházban!

Divatos táskák a Valentina Cipőboltokban és Webáruházban!

Minden trendi outfit nélkülözhetetlen darabja egy csinos táska. Legyen az válltáska, oldaltáska, hátizsák vagy alkalmi táska, kis- vagy nagyméretű, osztott vagy egyterű, sok vagy kevés zsebes, az biztos, hogy táskából sosem elég. 

női táska elengedhetetlen darabja minden hölgy gardróbjának, hiszen a fél életünket ebben cipeljük mindennap. ARA taskak Egy női táska feneketlen. Elfér benne a zsebkendő, kulcs, tükör, nasi, egy üveg víz, esernyő, és minden kulcsfontosságú dolog, ami az aktuális naphoz szükséges.

Reggel felkelünk, felvesszük az alkalomhoz illő ruhánkat (legyen az egy séta, munka, buli, bevásárlás), és kiválasztjuk hozzáillő kiegészítőket, a cipőt és a táskát. Sokáig tartotta magát az az elképzelés, hogy a táskának és cipőnek passzolnia kell egymáshoz. Ez ma már nem feltétlenül igaz. Nyugodtan lehet kísérletezgetni a színekkel és a mintákkal, hogy a saját stílusunkhoz igazítsuk őket.

Üzleteinkben többféle mintával és méretben kaphatók a legnagyobb cipőmárkák (Rieker, Remonte, Ara, Gabor) által gyártott táskák, mely azoknak az igényeit is kielégíti, akik a cipőjükhöz keresnek táskát.

A Rieker, Remonte, Ara és Gabor táskák puha, kiváló minőségű műbőrből készülnek, strapabíróak, így évekig tudod majd hordani kedvenc táskádat. Választhatsz az egyszínű, színes és mintás darabok közül, melyek fiatalosak, divatosak és élénkségükkel feldobják a napodat. Boltjainkban mindenki megtalálhatja a neki megfelelő méretet és fazont. A táskák hosszú oldalpánttal ellátottak, de ha valaki ezt nem szereti, egy mozdulattal lekapcsolhatja őket.

Magyarországon egyre népszerűbb a svéd Fjällräven márka Kanken modelljei. Ezek a hátizsákok kiválóan 

Fjallraven kanken táskák

alkalmasak a mindennapokra (iskolába, munkába, utazáshoz), de akár kiránduláshoz is remek választás lehet. 1978-ban gyártották először, azóta meghódította a világot. Fjällräven célja a hátizsákkal az volt, hogy segítsenek megelőzni a svéd iskolás gyerekek gerincbántalmait.  Az erős, ellenálló és könnyű, speciális vinil sátorvászonból készült hátizsákot, mely mérsékelten vízlepergető, nagy főrekesz, vékony vállpántok és belülre elrejtett, kivehető ülőpárna jellemzi. Előnye még, hogy könnyen tisztítható, és a márkajelzés pedig fényvisszaverő, így nagyon praktikus.

Látogass el Valentina Cipőboltjainkba, ahol személyesen is megtekintheted kínálatunkat, vagy válogass Webáruházunból otthonod kényelméből az év bármely napján! Várunk szeretettel!



Kapcsolódó termékek