Billenő Navigáció
Kosaram

Dobd fel a napod egy színes spanyol lábbelivel!

Dobd fel a napod egy színes spanyol lábbelivel!

Megérkezett a tavasz és lassan közeledik a nyár is. Végre elő lehet venni a világos színű, színes vagy mintás tavaszi/nyári lábbeliket! Ha nincs ilyen cipőd vagy szandálod, akkor sem kell elkeseredned, mert nálunk több spanyol márka közül választhatsz, melyek a nyár vidám színeiben pompáznak (Marila, SPK, Jungla, IKO, Pikolinos), és nem csak szépek, csinosak és divatosak, de nagyon kényelmesek is. Választékunkban mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő lábbelit!

A Marila és a Marila Colours termékcsalád gyártója Spanyolországban, Elche városában található, mely Spanyolország egyik legnagyobb cipőgyártó városa. A Marila szandálok és papucsok gyártása nagy részt kézzel készül, így lesz a minősége kiváló. A Marila a legjobb minőségű bőr nyersanyagot használja a szandálok elkészítéséhez, így azok anyaga lágy és rugalmas, a bőrök színezését pedig természetes festékekkel érik el. Felhúzása is nagyon egyszerű, mert a szandálok nagy része gumipánttal rendelkezik így nem kell bíbelődni a csatokkal, csak egyszerűen bele lehet bújni. A Marila lábbelik mindig alkalmazkodnak a láb formájához, a gyaloglás egy lapos és egy magassarkú szandálban is tökéletesen kényelmes lesz, vibráló egyedi nyári színeivel pedig  feldobják a napod.

SPK női szandálok, mediterrán hangulatot varázsolnak a nyári napokban. Kiváló nyersanyagok, puha bőrök felhasználásával készülnek a szandálok. Lapos, telitalpú és magassarkú szandálok egyaránt kaphatóak az SPK márkából, talpuk rugalmas, így lesz kényelmes bennük az egész napos séta.

Jungla márka Magyarországon még kevéssé ismert cipőmárka, pedig már régóta gyárt cipőket Spanyolországban Zaragozában. A cipők és szandálok fazonja klasszikusnak mondható, mégis a tervezőknek sikerült egy kis csavart vinni ezekbe a lábbelikbe így megjelenésük nagyon egyedi. Ez pedig a különleges színkombináció. A lábbelik kiváló minőségű puha bőrből, puha talpbetéttel és rugalmas gumitalppal készülnek, így a legjobb választás a hosszú tavaszi/nyári mindennapokra.

Az Avarca típusú spanyol szandálok tavaly kezdték meghódítani a világot. Az eredtileg Menorcan kézzel készített különleges fazonú és dizájnú szandálok hamar sikeresek lettek Magyarországon is. Boltjainkban az Iko által gyártott trendi szandálokból válogathatsz.

Pikolinos cipők és szandálok a klasszikus spanyol vonalat képviselik mind fazonokban mind a színeikben.  A Pikolinos lábbelik a legfinomabb kecske bőrből készülnek nagyrész kézi varrással, így hihetetlenül puhák, a színezést pedig természetes anyagokkal oldják meg. Ennek köszönhetően a kényelem és a komfortérzet egész nap megmarad.  A három évtizedes tapasztalat a garancia arra, hogy jó minőségű, komfortos lábbelit vásárolunk, mely sokáig tartós és formatartó viseletet biztosít.

Látogass el Valentina cipőboltjainkba és válogass ezek közül a trendi, fiatalos, csinos spanyol lábbelik közül személyesen vagy rendelj meg otthonod kényelméből az ország bármely pontjából a Webáruházunkból! Ha ezt április 11. és 14. között teszed a Valentina napok vagy a Sugár kuponnapok keretében 20%-kal olcsóbban beszerezheted az idei tavasz és nyár elengedhetetlen darabjait! Várunk szeretettel!