Billenő Navigáció
Kosaram

Férfi cipők hatalmas kínálattal a Valentina Cipőboltokban és Webáruházban!

Férfi cipők hatalmas kínálattal a Valentina Cipőboltokban és Webáruházban!

Boltjaink választéka igazán minden igényt kielégít. Megtalálhatóak nálunk a legnagyobb német, svájci, amerikai és spanyol márkák (Bugatti, Fretzmen, Rieker, Pikolinos, Skechers, Waldlaufer, Josef Seibel, S.Oliver). Azoknak sem kell elkeserednie, akik az átlagnál nagyobb lábmérettel vagy szélesebb lábfejjel rendelkeznek, mert nekik is tudunk megoldást ajánlani!

Boltjainkba és Webáruházunkba is megérkeztek már az idei tavaszi/nyári lábbelik (szandálok, szandálcipők, lyukacsos félcipők, utcai papucsok, vászoncipők), divatos színekben és különböző fazonokban.

A Bugatti férfi cipő kollekciójában az alkalmi cipők mellett megtalálhatóak a hétköznapi sportos cipők, Bugatti férfi cipők - Valentina Cipőboltok utcai félcipők is. A modellek puha bőrből készülnek és légáteresztőek. A Bugatti cég egyre nagyobb választékot kínál színek és anyagok terén egyaránt. Tavaszi/nyári modelljeiben megjelennek az élénk színek (piros, fehér, kék) és a vászonból készült cipők is.

A Pikolinos férfi cipők finom puha bőrből készülnek kézi varrással, így könnyen igazodnak a láb formájához és természetes színező anyagokkal érik el a különleges mediterrán jellegű színeket. Puha talpbélésének köszönhetően egész napra komfortérzetet biztosít.

Pikolinos férfi cipők A Rieker lábbelijei minden korosztály és nem számára remek választás. A kényelmes kaptaforma, a speciális rugalmas poliuretán talp és az Antistress technológiával ellátott sarkak adják a Rieker cipők legnagyobb előnyeit, mindezt úgy, hogy ezek a cipők pillekönnyűek.

 A Josef Seibel férfi cipői puha bőrből készülnek kézi varrással. A cipőkből ki lehet venni a talpbetétet, így ha saját talpbetéted van remek választás lehet hétköznapokra és alkalmi viseletnek egyaránt. A Josef Seibel cipői széles méretválasztékban (39-47) kaphatók, valamint a szélesebb lábfejjel rendelkező uraknak is kiváló lehet a „K” szélességű modelljei, melyben kényelmesen elfér a lábfej.

Az s. Oliver cipők a divatos és elegáns, valamint a sportosan elegáns stílust követik. Az s.Oliver férfi cipő választéka sokrétű, van közte elegáns bőrcipő, divatos utcai cipő és sportos cipő is. S.Oliver divatos egyben laza modelleket kínál, olyan kényelmes darabokat melyekhez minőségi anyagokat használnak. s. Oliver férfi cipők

A svájci Fretz Men a férfi cipők gyártására szakosodott. Ellenőrzött beszállítóktól beszerezett minőségi bőrből készült cipői Gore-TEX technológiával ellátottak, így egyaránt vízállóak és légáteresztőek.

A Waldaufer férfi cipői kívül belül bőrből készülnek, és kivehető talpbetéttel rendelkeznek, így kitűnő választás, ha saját talpbetéted van. A Waldlaufer cipők is több féle szélességgel kaphatók, így széles lábfejű uraknak is komfortos.

Az amerikai Skechers mára az egyik piacvezető márka lett a szabadidőcipők és sportcipők piacán, majdnem 900 boltja szerte a világon. A Skechers céget 1992-ben alapították és Kaliforniában Manhattan Beachnél található. A Skechers kollekciója és célcsoportja is igen széleskörű, ezért minden korosztály és nem megtalálhatja a számára ideális modellt. A cipőkre egyaránt jellemzőek a kényelem és rugalmasság, ugyanakkor elegánsak, trendik, sportosak. A Skechers speciális technológiával készült Air-Cooled Memory Foam (léghűtéses memóriahab) és Memory Foam (memóriahab) talpbetéttel rendelkező cipői egyaránt kitűnő választás azoknak is, akik sokat állnak, és azoknak is, akik sokat mozognak.

Látogass el cipőboltjainkba, ahol kedves szakképzett eladóink segítenek neked a megfelelő fazon kiválasztásában vagy rendeld meg Webáruházunkból otthonod kényelméből az év bármely napján! Rendelésedet személyes átvétellel is kérheted bármelyik boltunkba, átvételi kötelezettség nélkül, ahol 7 napod van átvenni a terméket!

Várunk nagy szeretettel az év minden napján!