Billenő Navigáció
Kosaram

Ha még nincs ötleted karácsonyra, akkor se izgulj, mivel mi segítünk!

Ha még nincs ötleted karácsonyra, akkor se izgulj, mivel mi segítünk!

Legjobb karácsonyi ajándék! Medic-O papucsot karácsonyra, mindenkinek! Ha még nincs ötleted karácsonyra, akkor se izgulj, mivel mi segítünk! Ajándékozz igazi élményt szeretteidnek, ajándékozz kényelmes lépéseket a mindennapokban! Ajándékozz karácsonyra egy tökéletes Medic-O papucsot, amivel tényleg egy hasznos dolgot fogsz tenni a fa alá, így a legnagyobb örömöt fogod adni a legfontosabb emberek részére, az életedben.

Mi ismét segítünk Neked, így most 20 %-os kedvezménnyel szerezheted be a legújabb Medic-O papucsokat csak a Webáruházunkban december 15-17. között!

Medic-O papucsok különleges talprészének köszönhetik a népszerűségüket. Medic-O reflexzónás masszírozós lábágy úgy van kialakítva, hogy lábak és gerincoszlop kapcsolat révén, pozitív hatással van a porckorongokra és a hátizmokra. A megfelelő tartást biztosítása mellett, úgy fogod érezni, mintha mezítláb lennél. A reflexzónák elmélete évezredes, hagyományos gyógyászaton alapul, amely azt feltételezi, hogy a talp nyomáspontjai, reflexzónái és az emberi test területei között, kapcsolat áll fenn. Ezeknek a zónáknak az ingerélése, igen pozitív hatással vannak a különböző szervekre. A reflexzónák stimulációja bizonyos körülmények között kiválthatja a test egyes részeiben az öngyógyulási folyamatokat. A hatása lazító, gerjesztő, izgató vagy fájdalomcsillapító lehet és a szervezet megfelelő anyagcseréjét pozitívan segíti elő. Bátran ajánljuk mindenkinek, illetve ajándéknak is kitűnő választás lehet.

Amennyiben pedig nincs most időd kimozdulni, akkor pedig rendeld meg online és vedd majd át személyen, 7 napon belül a megrendelésedet bármelyik Valentina Cipőboltunkban, ahol egészségpénztári kártyával is megvásárolhatod a Medic-O papucsokat. Természetesen most is ingyenesen átszállítjuk a kiválasztott lábbelidet, így a terméket megfoghatod, felpróbálhatod és amennyiben megfelelő megvásárolhatod.

Várunk nagy szeretettel!



Kapcsolódó termékek