Billenő Navigáció
Kosaram

Hogyan legyél télen is vonzó férfi a hölgyek számára?

Hogyan legyél télen is vonzó férfi a hölgyek számára?

A legtöbb férfi nem gondolja, hogy igen is nagyon fontos a stílusos megjelenés, öltözködés mivel a hölgyek számára az első pillantás több mindent elárul az adott úrról, mint azt elsőre a férfiak gondolnák. Így nagyon is fontos a stílusos megjelenés, öltözködés, tisztaság, ápoltság, kisugárzás és az összkép. A férfiak többsége elég nehezen tudja megfejteni a női lelkeket, valakinek még egy élet is kevés ehez, ezért is szeretnénk segíteni és a figyelmet felhívni az erősebb nem képviselői számára, ezekre az apróságokra, praktikákra és trükkökre. 

A felmérések alapján a nők többsége a következőkre figyel és nézi meg az első félpercben a férfiakon.

A szemek és ápolt fogak állnak az első helyen, a második helyen pedig a karok és a testalkat áll, majd harmadik helyen következik a férfiak cipője, ami igen előkelőhelyen szerepel és felkerült a dobogóra. A további közvéleménykutatások alapján a férfi cipők állapotát, tisztaságát mérik fel a hölgyek, így nagyon nem mindegy, hogy milyen stílusú az adott férfi lábbeli, ráadásul egy széttaposott férfi cipő, szinte biztosan elriasztja a hölgyeket a további ismerkedéstől.

A felmérések még kiemelik, hogy ez a sorrend arra vonatkozik ha egy nő szembe áll egy férfival, mert ha megfordul, akkor már más testrész kerül hirtelen az első helyre és a kíváncsi hölgyek, egyből a férfiak fenékére vetnek egy pillantást.

Valentina cipőboltokban minden szezonban megtalálhatók a férfi lábbelik többféle stílusban, így akár a téli hidegebb időjárásban vagy nyári forróságban is tudunk segíteni. (Az általunk forgalmazott férfi cipőmárkák: Rieker, Bugatti, Ara, Waldlaufer, Josef Seibel, Fretz Men, s.Oliver). A készletünkben a stílusos, elegáns lábbelik mellett kiemelt figyelmet fordítunk a kényelemre, mivel tisztában vagyunk vele, hogy a stílusos megjelenés mit sem ér, ha cipő kényelmetlen és nem illeszkedik tökéletesen egy férfi lábára.

Bugatti cipő kollekciójában az alkalmi cipők mellett megtalálhatóak a hétköznapi sportos cipők, utcai félcipők is. A Bugatti modellek puha bőrből készülnek és légáteresztőek. A Bugatti cég egyre nagyobb választékot kínál színek és anyagok terén egyaránt. Tavaszi/nyári modelljeiben megjelennek az élénk színek (piros, fehér, kék) és a vászonból készült cipők is.

Rieker lábbelik minden korosztály számára remek választás lehet. A kényelmes kaptaforma, a speciális rugalmas poliuretán talp és az Antistress technológiával ellátott sarkak adják a Rieker cipők legnagyobb előnyeit, mindezt úgy, hogy ezek a cipők pillekönnyűek.

Josef Seibel férfi cipők puha bőrből készülnek kézi varrással. A cipőkből ki lehet venni a talpbetétet, így ha saját talpbetéted van, akkor remek választás lehet hétköznapokra és alkalmi viseletnek egyaránt. A Josef Seibel cipők széles méretválasztékban (39-47) kaphatók, valamint a szélesebb lábfejjel rendelkező uraknak is kiváló lehet a „K” szélességű modelljei, melyben kényelmesen elfér a lábfej.

Az s. Oliver cipők a divatos és elegáns, valamint a sportosan elegáns stílust követik. Az s.Oliver férfi cipő választéka sokrétű, van közte elegáns bőrcipő, divatos utcai cipő és sportos cipő is. S.Oliver divatos egyben laza modelleket kínál, olyan kényelmes darabokat melyekhez minőségi anyagokat használnak.

A svájci Fretz Men a férfi cipők gyártására szakosodott. Ellenőrzött beszállítóktól beszerezett minőségi bőrből készült cipői Gore-TEX technológiával ellátottak, így egyaránt vízállóak és légáteresztőek.

Waldaufer férfi cipői kívül belül bőrből készülnek, és kivehető talpbetéttel rendelkeznek, így kitűnő választás, ha saját talpbetéted van. A Waldlaufer cipők is több féle szélességgel kaphatók, így széles lábfejű uraknak is komfortos viselet lesz.

Válaszd ki és rendeld meg az új kedvenc lábbelidet cipő webáruhzázunkból és vedd át személyesen 7 napon belül bármelyik budapesti cipőboltunkban. Így kényelmesen a terméket a kezedbe fogadhod, felpróbálhatod és eldöntheted, hogy megfelelő lesz-e a számodra (személyes átvételi módnál, az átszállítás költségét mi fizetjük).

Valentina cipőboltokban mindig kedves, szakértő, mosolygós eladó hölgyek segítenek a legtökéletesebb férfi cipők kiválasztásában, cipő webáruházunkban pedig bármelyik időpontban megnézheted az aktuális méretkínálatunkat.

Várunk nagy szeretettel a Valentina Cipőboltokban és cipő webáruházunkban!

Kapcsolódó termékek