Billenő Navigáció
Kosaram

Kényelmes lépéseket szeretnél? A Scholl a legjobb választás!

Kényelmes lépéseket szeretnél? A Scholl a legjobb választás!

Ha sokat állsz a munkahelyeden, vagy egy kényelmes utcai papucsra, szandálra, cipőre lenne szükséged, a Scholl lehet a neked való jó választás!

Ráadásul nagy meglepetéssel készült a tavaszi/nyári szezonra a Scholl a márka rajongóinak! Ugyanis több régebbi közkedvelt modellt visszahozott, mint például a Bahama, Bimini, Tist. Természetesen az újdonságok sem maradhatnak el, újabb csinos magastalpú papucsokat és szandálokat dobott piacra a Scholl (Enigan, Elettra).

Scholl papucsok - Valentina Cipőboltok

Valamint a standard modellek is fellelhetők lesznek új limitált színekben, min pl a New Massage.

A Scholl papucsok nagyon közkedveltek, mert többféle talpbetéttel kaphatóak, így mindenki megtalálja, amire a lábának szüksége van. A Biomechanics talpbetét segít orvosolni a lábfej befelé dőlését, aminek hosszú távon sarok-, térd- és alsó háti fájdalom az eredménye. A Bioprint talpágy alátámasztja a láb izmait, támogatja a jobb lábtartást, ezáltal segíti a láb megfelelő anatómiai elhelyezkedését. Az Adapta a biomechanikai alapokon megtervezett talpágy tökéletesen tartja a láb izmait. Teljesen körülöleli a lábboltozatot, így csökkenti a járás közben fellépő feszülést, terhelést, így óvja a sarkat és a lábat.

A BackGuard védi a lábfej külső peremét és a sarkat. Ennek következtében a gerincoszlop mentesül a káros behatásoktól. A Memory Cushion emlékezőpárna elnyeli a napi gyaloglás során keletkező nyomást, éjjel pedig visszanyeri eredeti alakját.  A Massage talp serkenti a vérkeringést és új erőt önt a lábfejbe és a lábszárba.  A beépített Gelactiv gélpárna elosztja a lábra nehezedő nyomást, így kényelmes járást biztosít, meggátolja a megerőltető rázkódást, kiegyenlíti a lépéseket.

Scholl papucsok - Scholl szandálok Várunk téged szeretettel a Szent István körút 12. szám alatti Valentina Cipőboltunkban, ahol személyesen megtekintheted Scholl választékunkat és kedves eladóink segítenek neked kiválasztani a számodra megfelelő lábbelit. Vagy nézz körül webáruházunkban, ahol otthonod kényelméből is megrendelheted új lábbelidet az év bármely napján az ország bármely pontjáról!

Webáruházunkból rendelt lábbeliket átveheted személyesen üzleteinkben, így a terméket nyugodtan megnézheted, felpróbálhatod és megfontolhatod a vásárlását. Ráadásul 7 napot biztosítunk a termékek átvételére! Várunk nagy szeretettel!