Billenő Navigáció
Kosaram

Rieker és Remonte a kényelmes lépésekért

Rieker és Remonte a kényelmes lépésekért

A gyárat 1874-ben alapították a Fekete-erdőhöz közelit Tuttlingen városában családi vállalkozásként. Az 1970-es évek elején új központot állítottak fel Svájcban, így a Rieker cég több mint húszezer embert foglalkoztat szerte a világban és Németország egyik legjelentősebb cipőgyártó cége lett.

A márka sikerének a kulcsa, hogy fejlesztéseikben és alapanyagaikban is mindig a láb kényelmét Rieker szandal akcio - valentina cipobolt veszik figyelembe. A Rieker egy-két kiegészítő kivételével maga állítja elő az összes alapanyagoz, így is fokozva a termék minőségét. Itt mindenki megtalálhatja, amit keres nemtől és életkortól függetlenül. A Rieker és a Remonte cipők között megtalálhatják kedvenceiket a klasszikus fazont kedvelők, de azok is, akik a trendi fiatalos divatot kedvelik és mindezt elérhető áron. A Rieker és Remonte mindennapi használatra és hosszú sétákra tervezi időtálló modelljeit.

A lábbelik kaptafája ergonómiailag úgy van kialakítva, hogy 30%-kal több hely van benne a megszokottnál, így a lábujjak kényelmesen elférnek benne és nem szorítják össze a lábfejet.  Antistress-es sarkuknak köszönhetően leveszik a megterhelést a sarkakról, lábfejről és az ízületekről, hiszen elnyelik a rezgések egy részét, melyet azzal keltünk, hogy a lábunk a betonhoz csapódik járás közben. Minden cipő pihekönnyű és rugalmas poliuretán talpú, ezzel is segítenek gördülékennyé tenni a járást.

Számos egyéb innovációval is segítik a Rieker tervezői a láb kényelmét. Megjelentek a piacon az extra széles lábbelik, így azoknak se kell lemondaniuk a kényelmes és stílusos lábbelikről, akiknek széles lábfejük van. Valamint bevezették a Memory foam-os, azaz memóriahabos talpbetétet, amitől még kényelmesebb lesz a járás.

A Remonte a Rieker testvérmárkája, melynek központja az USA-ban, a floridai Orlando-ban található. Jellemzői között, ugyanúgy megtalálható a rugalmas talp, a szélesebb kényelmes belsőtér, a könnyűség és a rezgéscsillapítós sarok.

Azonban vannak eltérések is. Az egyik a stílus. A Rieker hagyományos klasszikus stílusa után a Remonte a fiatalos trendi, modern stílust képviseli, mindezt úgy, hogy a kényelmi szempontokat is figyelembe veszik, így ezek a lábbelik is kényelmesek egész napos viseléskor is. Valamint a Remonte sok modellje kivehető talpbetéttel rendelkezik, így azoknak sem kell lemondaniuk a divatos lábbelikről, akiknek saját talpbetétjük van.

Várunk szeretettel boltjainkban, ahol kedves eladóink segítenek neked a megfelelő fazon kiválasztásában, és ahol személyesen is megtekintheted Rieker és Remonte modelljeink széles választékát.

Vagy nézz szét webáruházunkban, ahol otthonod kényelméből az év bármely napján meg tudod rendelni, a számodra tetsző Rieker és Remonte modelleket.

Érdemes minél hamarabb ellátogatni hozzánk, mert nyári akciónk már elkezdődött, így olcsóbban juthatsz hozzá kedvenc Rieker és Remonte szandálodhoz vagy papucsodhoz!