Billenő Navigáció
Kosaram

Újra itt van az ősz, így érkeznek a legszebb őszi cipők és bokacipők!

Újra itt van az ősz, így érkeznek a legszebb őszi cipők és bokacipők!

Napokon belül itt az igazi ősz, így itt az idő, hogy a nyári szandáloktól és papucsoktól végső búcsút vegyünk. Üzleteinkben és webáruházunkban folyamatosan érkeznek a legújabb őszi cipők a legnagyobb márkákból (Rieker, Remonte, Waldlaufer, Scholl, Berkemann, Ara, Jenny, Gabor, Legero, BeLLE, Tamaris, Pikolinos, Inuovo, s. Oliver, Jana, Caprice, MEDIC-O, Josef Seibel, Romika, Gerry Weber, Bugatti, Imac, Fretz-men, Marco Tozzi, Zodiaco, Alpina, Arua, Sabatina, Flexx, Le Soft, Saniflex, Alpina, Silva). Ősszel se kell lemondanod a stílusos egyedi megjelenésről, így mi segítünk, hogy az álmaid cipőjét biztosan megtaláld! Rendeld meg webáruházunkból a legjobb őszi cipődet vagy bokacipődet és vedd át személyesen, 7 napon belül az budapesti cipőüzleteinkben!

Rieker és Remonte lábbelik ergonómiailag úgy van kialakítva, hogy 30%-kal több hely van benne a megszokottnál, így a lábujjak kényelmesen elférnek benne és nem szorítják össze a lábfejet.  Az Antistress-es saroknak köszönhetően leveszik a megterhelést a sarkakról, lábfejről és az ízületekről, hiszen elnyelik a rezgések egy részét, melyet azzal keltünk, hogy a lábunk a betonhoz csapódik járás közben. Minden cipő pihekönnyű és rugalmas poliuretán talpú, ezzel is segítenek gördülékennyé tenni a járást.

Ara cipők nemcsak divatosak, elegánsak, de nagyon kényelmesek is, akár egész napos viselet mellett. Az Ara lábbelik többféle szélességgel készülnek (G, H, H1/2, K), így azoknak is kitűnő választás, akik keskeny vagy széles lábfejjel rendelkeznek. A Gore-Tex-es cipők pedig remek választás az esős átmeneti időszakban vagy télen, hiszen garantáltan vízállóak egy modern technológiának köszönhetően.

Gabor lábbelik biztosítják a sikkes, divatos megjelenést és a kényelmet puha bőr felsőrészüknek és rugalmas talpuknak köszönhetően.

A Tamaris cipők nem csak nőiesek és trendik, hanem egész napos hordásnál is kényelmesek lehetnek különleges technológiai megoldásainak köszönhetően. Az Antischokk technológia  50%-al csökkenti a gerincoszlopra és a csigolyákra ható terhelést járás közben. A puha membrános lábágy (Touch it) extra kényelmet biztosít viselője számára, segít a lábhoz való illeszkedésben.

Legero sportos és pehelykönnyű cipői rendkívül könnyed és rugalmas járást biztosítanak. Gore Texes modelljei garantáltan vízállóak, ugyanakkor a technológiának köszönhetően nem fülled be a láb.

A Waldlaufer cipők mindig kiváló minőségű, ellenőrzött puha bőrből készülnek, vagy rugalmas légáteresztő anyagokból, széles színválasztékban, többféle szélességgel és mindegyik modellből kivehető a talpbetét.

Jana modellek talpágya egyre inkább Soft Foam könnyű habbal ellátott, vagyis kényelmes, puha érzetet biztosít egész nap. Jellemzője még az AntiShokk sarok, mely a gerincre mért negatív hatások nagy részét minden lépésnél elnyeli, ezáltal biztosítva, hogy a test vázrendszere hosszabb ideig maradjon egészséges.

Caprice márka talpbélésének légkamrái elősegítik a levegő áramlását a lábbeliben, ez befolyással van a láb hőmérsékletére. Az úgynevezett onAIR Antishokk technológia maximalizálja a járásélményt. A cipő sarkában található légkamrák ütéscsillapító hatásúak, így kímélik a gerincet és az ízületeket.

A Bugatti kollekciójában az alkalmi cipők mellett megtalálhatóak a hétköznapi sportos cipők, utcai félcipők is. A modellek puha bőrből készülnek és légáteresztőek.

A Scholl lábbelik nagyon közkedveltek, mert többféle talpbetéttel kaphatóak, így mindenki megtalálja, amire a lábának szüksége van.

A Berkemann cipők a speciális sarokágy megoldásnak köszönhetően, egyenletes súlyelosztást biztosítanak, tehermentesítik a bokát és a gerincoszlopot. A hosszboltozati alátámasztás, korrigálja, illetve megakadályozza a boltozat lesüllyedését.

Várunk szeretettel budapesti cipőboltjainkban, ahol személyesen is megtekintheted és felpróbálhatod őszi modelljeinket, kedves eladóink pedig segíthetnek neked megtalálni a lábadnak megfelelő modellt! Vagy válogass Webáruházunkban otthonod kényelméből, az ország bármely pontjáról. Várunk nagy szeretettel, a hét minden napján!