Billenő Navigáció
Kosaram

Valentina napok csak a Webáruházunkban és Sugár Kuponnapok!

Valentina napok csak a Webáruházunkban és Sugár Kuponnapok!

Valentina Napok csak a Webáruházunkban június 10-12 között, ennek köszönhetően most minimum 20 %-os kedvezménnyel beszerezheted az összes nyári cipődet, szandálodat vagy papucsodat. Ezt most nem érdemes kihagynod! Közel 1300 lábbeliből kényelmesen válogathatsz Webáruházunkból és megnézheted az aktuális méretkínálatunkat. Rendeld meg webáruházunból a terméket és vedd át személyesen bármelyik üzletünkben 7 napon belül (vásárlási kötelezettség nélkül).

Hétvégén pedig Sugár kuponnapok a Sugár üzletközpontban található Valentina Cipőboltunkban, így ott személyesen is felpróbálhatod a kiválasztott kedvencedet! 

Júniusi Kuponhétvégével várunk péntektől vasárnapig a Sugár Üzletközpontban található Valentina Cipőboltunkba. Nálunk kényelmesen felpróbálhatod a legjobb és legújabb lábbeliket és most 20-os kedvezménnyel vásárolhatsz! Cipőüzletünkben szakértő eladók segítenek, a legmegfelelőbb lábbelik kiválasztásában.

Júniusi Sugár kuponnapok ideje alatt kihasználhatod a további lehetőségeket és nyereményjátékokat, így ezen a hétvégén akár egy vásárlási utalvány is a tiéd lehet a Mona Divat jóvoltából!

A nyeremény tartalma: 1db 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány, amit a Sugárban található Mona Divatban tudsz felhasználni.

Mit kell tenned ezért?

  1. Vásárolj a Sugár Üzletközpontban a kuponhétvége ideje alatt legalább 5 000 Ft értékben!
  2. Nyugtáddal regisztrálj promóciós játékunkra a földszinten található információs pultunknál!
  3. Őrizd meg a nyugtát, és várd az értesítést, hogy tiéd lett-e a nyeremény!

A kuponlapokat ezentúl már nem csak a Sugár Üzletközpontban veheted át, ITT le is töltheted, de ami még jobb, hogy csütörtöktől (június 9.) már a Sugár Applikációban is megtalálod a kedvezményre jogosító kuponokat!

Töltsd le applikációnkat Android, vagy iOS-eszközödre, és nincs más dolgod, mint a vásárláskor bemutatni a kupont okostelefonodon!

forrás: sugar.hu