Billenő Navigáció
Kosaram

Valentina Napi akció cipő webáruházunkban és Sugár kuponnapok!

Valentina Napi akció cipő webáruházunkban és Sugár kuponnapok!

Valentina Napok cipő webáruházunkban december 9-11. A Sugár üzletközpontban található Valentina Cipőboltban, pedig decemberi kuponnapokkal várjuk a kedves vásárlóinkat! Használd ki a kedvezményeket és már most szerezd be a karácsonyfa alá a legpraktikusabb ajándék papucsokat, így minden lépésnél örömet fogsz okozni!

A hideg téli napok nem kell, hogy kellemetlenséget jelentsenek a számodra. Egy minden igényt kielégítő téli meleg bokacipővel vagy csizmával, nyugodtan neki vághatsz és felfedezheted a téli táj szépségeit. Keresd nálunk a legnagyobb márkákat és hatalmas választékból rendelhetsz webáruházunkból vagy vásárolhatsz a Sugár üzletközpontban található üzletünkben, 20 %-os kedvezménnyel! Rendeld meg webáruházunkból a legjobb téli bokacipőt vagy csizmát és vedd át személyesen, 7 napon belül a budapesti cipőüzleteinkben! Cipőboltjainkban személyesen is megtekintheted és felpróbálhatod téli lábbeliket, kedves eladóink pedig segíthetnek neked megtalálni a lábadnak megfelelő tökéletes modellt! Otthonod kényelméből pedig webáruházunkból válogathatsz az ország bármely pontjáról. Várunk nagy szeretettel, a hét minden napján!

Valentina Cipőbolt

1148 Budapest, Örs Vezér tere 24.

Sugár Üzletközpont földszint

Hétfő - Péntek 09:00 - 20:00

Szombat 10:00 - 20:00

Vasárnap 10:00 - 18:00

Tel: +36 1 220 32 68

-

Hangolódj rá az ünnepekre a Sugárban. Vásárolj a hétvégén legalább 5 000 Ft értékben és nyerd meg a 25 000 Ft értékű Sugár Üzletközpont vásárlás utalványt!

December 9. és 11. között háromnapos Decemberi Kuponhétvégével várunk a Sugár Üzletközpontban, ahol óriási kedvezményekkel és egy szuper nyereményjátékkal is készülünk!

Ezen a hétvégén akár egy 25 000 Ft Sugár Üzletközpont vásárlási utalvány is a Tiéd lehet!

Mit kell tenned ezért?

Vásárolj a Sugár Üzletközpontban a kuponhétvége ideje alatt legalább 5000 Ft értékben!

Nyugtáddal regisztrálj promóciós játékunkra a földszinten található információs pultunknál!

Őrizd meg a nyugtát, és várd az értesítést, hogy Tiéd lett-e a kuponnapok nyereménye!

A kuponlapokat ezentúl már nem csak a Sugár Üzletközpontban veheted át, de le is töltheted, de ami még jobb, hogy péntektől (december 9.) már a Sugár Applikációban is megtalálod a kedvezményre jogosító kuponokat!

forrás: sugar.hu