Billenő Navigáció
Kosaram

Valentina Napok csak a Webáruházunkban!

Valentina Napok csak a Webáruházunkban!

Valentina Napok, a mai napon elkezdődött! Így most minimum 20 %-os kedvezménnyel beszerezheted a kedvenc lábbelidet, cipő webáruházunkban, december 07-11. között!  Ráadásul, ha ügyesen keresgélsz, akkor még sokkal nagyobb kedvezményeket is találhatsz. Ha pedig személyesen szeretnél inkább vásárolni, akkor használd ki a Sugár kuponnapokat december 8-10. között a Valentina Cipőboltan!

Valentina Cipőbolt

1148 Budapest, Örs Vezér tere 24.

Sugár Üzletközpont földszint

Hétfő – Péntek: 9:00 - 20:00

Szombat: 10:00 - 20:00

Vasárnap: 10:00 - 18:00

Tel: +36 1 220 32 68

December 8. és 10. között háromnapos Kuponhétvégével várunk a Sugár Üzletközpontban, ahol óriási kedvezményekkel és egy szuper nyereményjátékkal is készülünk! Ezen a hétvégén akár egy 15.000 Ft értékű Aczél Ékszerüzlet vásárlási utalvány, egy 5 alkalmas Sugár Fitness bérlet vagy egy Családi Moziélmény is a Tiéd lehet! Minden regisztráló Sugár Mozijegy kupont kap ajándékba!

Mit kell tenned a nyereményért?

Vásárolj a Sugár Üzletközpontban a kuponhétvége ideje alatt legalább 5000 Ft értékben!
Nyugtáddal regisztrálj promóciós játékunkra a földszinten található információs pultunknál, ahol a Sugár Mozijegy kupont is azonnal megkapod! Őrizd meg a nyugtát, és várd az értesítést, hogy Tiéd lett-e a kuponnapok nyereménye! A kuponlapokat ezentúl már nem csak a Sugár Üzletközpontban veheted át, de le is töltheted de ami még jobb, hogy péntektől (december 8.) már a Sugár Applikációban is megtalálod a kedvezményre jogosító kuponokat! (forrás: sugar.hu)

Amennyiben nincs kedved a nagy havazásban kimozdulni, akkor pedig rendeld meg online és vedd majd át személyen, 7 napon belül a megrendelésedet bármelyik Valentina Cipőboltunkban, amikor már jobb lesz az idő! Természetesen most is ingyenesen átszállítjuk a kiválasztott lábbelidet, így a terméket megfoghatod, felpróbálhatod és amennyiben megfelelő megvásárolhatod.

Dobd fel a kedved és készülj fel velünk a hidegebb, csapadékos napokra!

Várunk nagy szeretettel!

*Kedvezmények a táskákra, pénztárcákra, cipő ápolási termékekre nem vonatkozik.