Billenő Navigáció
Kosaram

Végső árak! Utolsó lehetőségek!

Végső árak! Utolsó lehetőségek!

A tavaszi időjárásból kapunk egy kis ízelítőt, de még jó darabig, hűvösebb napokra számíthatunk, így most duplán megéri a végső árainkat kihasználni és a legjobb téli bokacipőket, csizmákat a legnagyobb márkából beszerezni. Mindannyian mások vagyunk, mindenkinek mások az igényei. Rendben is van ez így, mert mi mindenkinek tudunk segíteni a megfelelő lábbeli megtalálásában, a mostani akció keretében a legjobb árakon, hogy a stílusodhoz és igényeidhez való legjobb csizmát vagy bokacipőd megvásárolhasd!

Szakképzett eladóink szeretettel várnak boltjainkban, ahol személyesen is megtekintheted a akciós kínálatunkat, és fel is próbálhatod a kinézett bokacipőt, csizmát vagy bakancsot!

Valentina Cipőbolt Budapest Ha pedig nincs időd cipőboltjainkba elmenni, akkor egyszerűen pár kattintással rendelhetsz webáruházunkból és pár napon belül a DPD futárszolgálat már csengetni is fog a megrendelt lábbelivel. Amennyiben nem lenne megfelelő a méret, akkor több lehetőséged is van. Minden probléma nélkül visszaküldheted és ha még tudjuk cseréljük a méretet, levásárolhatod a megrendelés összegét, ha ez nem sikerül, akkor pedig pár napon belül visszautaljuk a megrendelésedet a számlaszámodra!

Vagy rendelhetsz webáruházunkból és személyesen átveheted bármelyik üzletünkben a megrendelt lábbelit, 7 napon belül. Így nyugodtan megnézheted, felpróbálhatod, ha pedig nem tetszik vagy nem kényelmes a lábbeli, akkor egyszerűen elállhatsz a rendelésedtől, mivel vásárlási kötelezettséged nincs. A termékeket ingyenesen átszállítjuk, az átvétel legkorábbi időpontjáról, pedig még email-ben tájékoztatunk.

Ennek alapján a legnagyobb biztonságban rendelhetsz webáruházunkból, mivel magyar vállalkozás vagyunk, így biztosan el fogsz minket érni és segítünk minden problémát és reklamációt gördülékenyen megoldani!

Az akció a készlet erejéig tart, így érdemes sietni, mert a lábbelik gyorsan fogynak!

Várunk mindenkit nagy szeretettel!